Η απάντηση της οικογένειας του 12χρονου

Για κανιβαλισμό εναντίον του 12χρονου παιδιού αλλά και της οικογένειας του έκανε λόγο η Αναστασία Παπαδοπούλου η οποία εκπροσωπεί την οικογένειά.

Η Αναστασία Παπαδοπούλου,Ειδική Σύμβουλος στην ad hoc Επιτροπή για κακοποίηση παιδιών ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Μεσημέρι και Κάτι" ως μέλος της οργάνωσης Hope for Children, τόνισε ότι πρέπει να σταματήσει ο αυτή η συμπεριφορά απ όλους απέναντι στο παιδί αλλά και την οικογένειά του. «Έπρεπε να μιλήσει και κάποιος εκ μέρους

αυτού του 12χρονου», υπογράμμισε η κ.Παπαδοπούλου.

«Φορτώθηκε όλη η οικογένεια με τον θάνατο δυο ανθρώπων και με την καταστροφή του δάσους. Ουδέποτε δεν έχει πει η οικογένεια «Δεν φταίμε εμείς». Οφείλουν και θέλουν να πουν ένα μεγάλο συγνώμη γι αυτό που έγινε».

Το λάθος ανέφερε η κ.Παπαδοπούλου, ξεκίνησε από την Κυριακή. Τότε είχε ξεκινήσει η διάδοση της είδησης ότι η Αστυνομία διερευνά υπόθεση εμπρησμού από 12χρονο.

«Εμείς ήμασταν από τους πρώτους που λέγαμε αφήστε την οικογένεια να ηρεμήσει να αντιληφθεί τι έχει να αντιμετωπίσει», σημείωσε η κ.Παπαδοπούλου.
To Hope for Children στηρίζει την οικογένεια.

Σαν κοινωνία, δεν έχουμε δείξει ούτε ίχνος συναίσθησης και συγχώρεσης απέναντι σε αυτό το παιδί και την οικογένειά του, συμπλήρωσε η Αναστασία Παπαδοπούλου.

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα.

Keywords
Αναζητήσεις
φωτιά κύπρο η απάντηση της μητέρας του 12χρονου
Τυχαία Θέματα