Η απαγωγή που συγκλόνισε το παγκύπριο – Όλα όσα έγιναν

Συγκλονισμένη είναι από το πρωί της Πέμπτης 27 Απριλίου η κοινή γνώμη, μετά την κινηματογραφική απαγωγή 4χρονου κοριτσιού έξω από το ιδιωτικό νηπιαγωγείο στο οποίο φοιτά.

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής

Μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Απριλίου, οι πληροφορίες που έχουν συλλεγεί είναι οι εξής:

- Το παιδί θα μετέβαινε στο νηπιαγωγείο του όπως κάθε μέρα, όταν η 48χρονη μητέρα του το κατέβασε από το αυτοκίνητο και δυο κουκουλοφόροι έδρασαν αστραπιαία, πετάχτηκαν από παρακείμενο θάμνο όπου ήταν κρυμμένοι και της άρπαξαν το παιδί μέσα απ' τα χέρια.
- Άμεσα το έβαλαν σε αυτοκίνητο

Range Rover τζιπ χωρίς πινακίδες εγγραφής, με φιμέ τζάμια και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Δείτε εδώ: ΕΚΤΑΚΤΟ απαγωγή 4χρονης: Εντοπίστηκαν ρούχα και παπούτσια

- Σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε στην Αστυνομία, για τους δύο δράστες, ο πρώτος περιγράφεται ως ύψους 1.80μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης και ο δεύτερος ως ύψους επίσης 1.80μ. περίπου κανονικής σωματικής διάπλασης

Δείτε εδώ: 1 χρόνο μετά οι γκάνγκστερ κατάφεραν την απαγωγή της Μαριέ

- Η Αστυνομία ενεργοποίησε όλους στα κέντρα κρίσεως και έθεσε σε επιφυλακή όλες τις αρχές της Δύναμης σε λιμάνια, αεροδρόμια και οδοφράγματα.
- Οι Αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του παιδιού
- Περίπου 2 ώρες μετά την απαγωγή του παιδιού, εντοπίστηκαν τα ρούχα και τα παπούτσια της σε παρακείμενο κάδο απορριμάτων, 100 μέτρα μακριά από το νηπιαγωγείο.

Δείτε εδώ: Αυτό είναι το αγγελούδι που απήχθη από νηπιαγωγείο (pic)

- Σχεδόν 3 ώρες αφότου έγινε γνωστό το συμβάν, νορβηγικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν δηλώσεις του δικηγόρου του πατέρα του παιδιού, που ανέφεραν ότι το παιδί είναι με τον πατέρα του και καλά στην υγεία του, χωρίς ωστόσο να αναφέρουν που βρίσκονται οι δυο τους.
- Τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο πατέρας του παιδιού θεάθηκε στα κατεχόμενα. Στα κατεχόμενα, επίσης, βρίσκεται και η μητέρα του παιδιού, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες.

Δείτε εδώ: Νορβηγικά ΜΜΕ:Η 4χρονη είναι καλά - Είναι με τον πατέρα της

Διαβάστε επίσης: Ένταλμα σύλληψης εναντίον του πατέρα του 4χρονου κοριτσιού

Keywords
Τυχαία Θέματα