Η Lexus Αποκαλύπτει το ‘Ιπτάμενο Πατίνι’ (Hoverboard)

Μετά τα αποκαλυπτήρια του “Lexus hoverboard” τον Ιούνιο, η LEXUS, ολοκληρώνει και δείχνει μια πλήρη και τελική ανάδειξη του Lexus hoverboard, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Cubelles, στην Βαρκελώνη.

O Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Lexus, Mark Templin, είπε: «σε αυτό το έργο, θέσαμε ως στόχο να ξεπεράσουμε τα όρια της τεχνολογίας, του σχεδιασμού και της καινοτομίας, για να κάνουμε το αδύνατο «δυνατό». Με

το έργο αυτό που αποκαλούμε «SLIDE», συνεργαστήκαμε με εταιρίες που μοιράζονται το ίδιο πάθος μας για την δημιουργία «enjoyment out of motion». Ακόμη και μέσα από το συνδυασμό της τεχνολογίας και της τεχνογνωσίας μας, ανακαλύψαμε πως το να κατασκευάζεις ένα hoverboard δεν είναι μια εύκολη διαδικασία. Έχουμε βιώσει σκαμπανεβάσματα και έχουμε ξεπεράσει και κάποιες προκλήσεις, αλλά μέσω της αμοιβαίας αποφασιστικότητας, έχουμε επιδείξει την φιλοσοφία μας στο σχεδιασμό και την τεχνολογία, για να δημιουργούμε «Amazing in Motion».

Το έργο του Lexus hoverboard ξεκίνησε πριν από 18 μήνες μέσω της συνεργασίας με μια ομάδα επιστημόνων από το IFW στη Δρέσδη και evico GmbH, οι οποίοι ειδικεύονται στην τεχνολογία της μαγνητικής αιώρησης. Μετά από εκτεταμένες δοκιμές με επαγγελματίες skateboarders και τον hoverboard test rider Ross McGouran, στη Δρέσδη της Γερμανίας, η ομάδα ήταν αποφασισμένη να πιέσει το hoverboard στα όριά του και να διεξάγει περαιτέρω δοκιμές σε ένα δυναμικό περιβάλλον.

Οι δοκιμές του Lexus hoverboard, έγιναν σε ένα ειδικά κατασκευασμένο hoverpark, συνδυάζοντας στοιχεία από την κουλτούρα του skating με την τεχνολογία στα πλαίσια της αρχιτεκτονικής του.

Απολαύστε το video που ονομάζεται «The Lexus Hoverboard: It's here» με επαγγελματίες skaters που κάνουν ακροβατικά μετά από αρκετούς μήνες εξάσκηση. Έχουμε κάνει το αδύνατο, δυνατό: Το Lexus hoverboard είναι εδώ. Βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=ZwSwZ2Y0Ops

Keywords
Τυχαία Θέματα