Η Emirates αναγνωρίζεται για τη στρατηγική δικτύου

Tο βραβείο Network Strategy, που δίνεται για πρώτη φορά φέτος, έχει απονεμηθεί στην Emirates Airline στα βραβεία The Airline Strategy Awards που διοργανώνονται από το γνωστό πάροχο ειδήσεων και αναλύσεων της βιομηχανίας των αεροπορικών μεταφορών, Flight Airline Business.

Στα 15 χρόνια που διοργανώνονται, τα βραβεία The Airline Strategy Awards

είναι ένα ευρέως αναγνωρισμένο και σεβαστό συγκριτικό μέτρο των ηγετών και των παικτών της βιομηχανίας που ανεβάζουν τον πήχη στην ηγεσία στην αίθουσα συνεδριάσεων, στη στρατηγική σκέψη και στην καινοτομία. Οι νικητές στις κύριες κατηγορίες βραβείων επιλέγονται από μια ανεξάρτητη επιτροπή εμπειρογνωμόνων της βιομηχανίας.

Το βραβείο Network Strategy, που δίνεται για πρώτη φορά φέτος, αναγνωρίζει την ομάδα διαχείρισης που έχει επιδείξει ηγετικό ρόλο στο σχεδιασμό και στην εφαρμογή πρωτοποριακών εννοιών και συστημάτων στον τομέα του σχεδιασμού δικτύου και της διαχείρισης των εσόδων στα πλαίσια μιας αεροπορικής εταιρείας. Ο σχεδιασμός του δικτύου και η διαχείριση των εσόδων βρίσκονται στο επίκεντρο της προσφοράς αγοράς και της κερδοφορίας μιας αεροπορικής εταιρείας.

Σχετικά με το βραβείο, ο David Kaminski-Morrow, εκδότης της FlightGlobal Air Transport δήλωσε: «Μέσω μιας στρατηγικής δικτύου και στόλου, που, κατά καιρούς, έχει αψηφήσει τα συνηθισμένα, η Emirates έχει τοποθετηθεί ως μια ευρέως διαδεδομένη επιχείρηση, παρόμοια με μια σύγχρονη Pan Am, σε διάστημα μιας μονάχα γενιάς. Είναι ένας άξιος νικητής του βραβείου Network Strategy που δίνεται για πρώτη φορά φέτος».

Η Emirates εξυπηρετεί σήμερα 154 πόλεις σε 81 χώρες σε έξι ηπείρους με το νεαρό και σύγχρονο στόλο της από περισσότερα από 250 όλα-ευρείας ατράκτου αεροσκάφη. Με κυρίως αεροσκάφη Airbus Α380 και Boeing 777, η στρατηγική του στόλου της εταιρείας και οι επενδύσεις σε νεαρά σε ηλικία και σύγχρονα αεροσκάφη, της δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθεί από τη λειτουργική αποδοτικότητα και ταυτόχρονα να παρέχει στους πελάτες τις καλύτερες σύγχρονες ανέσεις και εμπειρίες στο αεροσκάφος.

Μέσω του Ντουμπάι κόμβου της, η Emirates προσφέρει βολική απευθείας συνδεσιμότητα ή συνδεσιμότητα μιας στάσης σε όλο τον κόσμο, που συμπεριλαμβάνει συνδεσιμότητα σε πολλές πόλεις που δεν εξυπηρετούνταν προηγουμένως αρκετά από απευθείας διεθνείς υπηρεσίες πτήσεων. Η Emirates βοηθά να διευκολύνει τη ροή των ανθρώπων και αγαθών σε μια παγκόσμια αγορά, και συμβάλλει στην ανάπτυξη των οικονομιών μέσω της παροχής υψηλής ποιότητας αεροπορικών συνδέσεων που είναι απαραίτητες για τον τουρισμό και το εμπόριο.

Το 2016, η αεροπορική εταιρεία έχει μέχρι στιγμής προσθέσει το Κλαρκ, το Κεμπού, τη Γιντσουάν, και τη Ζενγκζού στο παγκόσμιο δίκτυο της, με κάθε νέα πόλη που προστίθεται να αυξάνει ραγδαία τον αριθμό των συνδυασμών ζευγών-πόλεων που η Emirates μπορεί να προσφέρει στους παγκόσμιους πελάτες της.

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένες πτήσεις μεταξύ Ντουμπάι και Κύπρου. Η Emirates εκτελεί πτήσεις πέντε φορές την εβδομάδα - κάθε Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο – ταξιδεύοντας προς Αθήνα. Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, η πτήση φτάνει στη Λάρνακα από το Ντουμπάι και πηγαίνει στη Μάλτα. Η απογευματινή πτήση φτάνει στη Λάρνακα από τη Μάλτα στην επιστροφή της στο Ντουμπάι.

Λεζάντα Φωτογραφίας: Ο Adnan Kazim, Divisional Senior Vice President Strategic Planning, Revenue Optimisation &Aeropolitical Affairs, παραλαμβάνει το βραβείο Network Strategy από τον Alessandro Ciancimino, Vice President Consulting, Sabre Airline Solutions στα βραβεία The Airline Strategy Awards. Το βραβείο Network Strategy, που δίνεται για πρώτη χρονιά φέτος, αναγνωρίζει την ομάδα διαχείρισης που έχει επιδείξει ηγετικό ρόλο στο σχεδιασμό και στην εφαρμογή πρωτοποριακών εννοιών και συστημάτων στον τομέα του σχεδιασμού δικτύου και της διαχείρισης των εσόδων στα πλαίσια μιας αεροπορικής εταιρείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα