Η Emirates SkyCargo λανσάρει νέα υπηρεσία

Η Emirates SkyCargo, ο μεγαλύτερος διεθνής αερομεταφορέας εμπορευματικού φορτίου στο κόσμο, ενισχύει την παρουσία της στην Άπω Ανατολή και την ινδική υποήπειρο με το λανσάρισμα μιας νέας εβδομαδιαίας υπηρεσίας εμπορευματικών μεταφορών από το Χονγκ Κονγκ, στο Ντουμπάι μέσω Δελχί από την 1η Ιουνίου 2016.

Η νέα

εβδομαδιαία υπηρεσία εισάγεται για να εκμεταλλευτεί την αύξηση στις μετακινήσεις φορτίου μεταξύ του Χονγκ Κονγκ, του κορυφαίου κόμβου εμπορευματικού φορτίου στον κόσμο και το Δελχί, τον πιο πολυσύχναστο κόμβο εμπορευματικού φορτίου της Ινδίας*. Μερικές από τις βασικές εξαγωγές που μεταφέρονται με την Emirates SkyCargo από το Χονγκ Κονγκ στην Ινδία περιλαμβάνουν φαρμακευτικές πρώτες ύλες, ηλεκτρονικά και μηχανήματα. Από το Δελχί, η Emirates SkyCargo συνδέει τους πελάτες σε πάνω από 150 προορισμούς σε όλο τον κόσμο μέσω του κόμβου της στο Ντουμπάι. Βασικές εξαγωγές από το Δελχί περιλαμβάνουν δερμάτινα είδη, ενδύματα, φαρμακευτικά προϊόντα και αναλώσιμα.

Εκτός από την παροχή επιχειρήσεων και στις δύο περιοχές με αυξημένες ευκαιρίες πρόσβασης σε νέες αγορές, η νέα υπηρεσία από το Χονγκ Κονγκ για το Δελχί θα διευκολύνει την ανάπτυξη των εμπορικών ροών μεταξύ της Άπω Ανατολής Ασία και της Ινδίας. Η Emirates SkyCargo λειτουργεί επίσης υπηρεσίες εμπορευματικών μεταφορών δύο φορές την εβδομάδα από Σαγκάη προς Βομβάη και μετά στο Ντουμπάι καθώς και 18 ειδικές εμπορευματικές πτήσεις από Χονγκ Κονγκ προς Ντουμπάι.

Η Emirates SkyCargo θα λειτουργεί την υπηρεσία με ένα Boeing 777-F, παρέχοντας 100 τόνους χωρητικότητας φορτίου με μία από τις μεγαλύτερες κυρίως πόρτες καταστρώματος φορτίου για τη διευκόλυνση της ανύψωσης των μεγάλων αποστολών φορτίου.

Η EK 9219 αναχωρεί από το Χονγκ Κονγκ κάθε Τετάρτη στις 9.35μμ και φτάνει στο Δελχί την Πέμπτη στις 12.45πμ. Η υπηρεσία αφήνει το Δελχί την Πέμπτη στις 3.15πμ και φτάνει στο Ντουμπάι το ίδιο πρωί στις 5.20πμ.

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένες πτήσεις μεταξύ του Ντουμπάι και της Κύπρου. Η Emirates εκτελεί πτήσεις πέντε φορές την εβδομάδα - κάθε Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο – ταξιδεύοντας προς Αθήνα. Τις Δευτέρες και Τετάρτες, η πτήση φτάνει στη Λάρνακα από το Ντουμπάι και πηγαίνει στη Μάλτα. Η απογευματινή πτήση φτάνει στη Λάρνακα από τη Μάλτα στην επιστροφή της στο Ντουμπάι. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Emirates SkyCargo στην Κύπρο στο [email protected]

* Διεθνή και Εγχώρια Εμπορευματική Μεταφορά, Απρίλιος 2015- Μάρτιος 2016, Αρχή Αεροδρομίων της Ινδίας

Λεζάντα Φωτογραφίας: Η Emirates SkyCargo λανσάρει υπηρεσίες εμπορευματικών μεταφορών στο Χονγκ Κονγκ και Νέο Δελχί

Keywords
Τυχαία Θέματα