Η 23άδα της Ελβετίας

Την 23άδα της εθνικής Ελβετίας για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που αρχίζει στις 10 Ιουνίου στη Γαλλία, ανακοίνωσε σήμερα ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς.

Ο εκλέκτορας της Ελβετίας «έκοψε» μεταξύ άλλων τον άλλοτε αμυντικό της Αρσεναλ και της Μίλαν Φιλίπ Σεντέρος, ο οποίος στα 31 του χρόνια δεν έχει πλέον τη σταθερότητα

του παρελθόντος και μάλιστα προβλημάτισε πού με την απόδοσή του στο φιλικό με το Βέλγιο (1-2), το περασμένο σάββατο στη Γενεύη. Από την προεπιλογή «κόπηκαν» επίσης ο Σιλβάν Βιντμέρ της Ουντινέζε και ο Λούκα Τζούφι της Βασιλείας.

Η Ελβετία έχει κληρωθεί στον 1ο όμιλο του EURO 2016, όπου θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την Αλβανία, τη Ρουμανία και την οικοδέσποινα Γαλλία.

Η αποστολή της Ελβετίας:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Γιαν Ζόμερ (Γκλάντμπαχ), Ρόμαν Μπούρκι (Ντόρτμουντ), Μάρβιν Χιτς (Αουγκσμπουργκ)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Ζοάν Τζουρού (Αμβούργο), Νίκο Ελβέντι (Γκλάντμπαχ), Μίκαελ Λανγκ (Βασιλεία), Στέφαν Λιχτστάινερ (Γιουβέντους), Φρανσουά Μπουμπάντζ (Τουλούζ), Ρικάρντο Ροντρίγκες (Βόλφσμπουργκ), Φάμπιαν Σαρ (Χοφενχάιμ), Στιβ Φον Μπέργκεν (Γιουνγκ Μπόις)

ΜΕΣΟΙ: Βαλόν Μπεχράμι (Γουότφορντ), Μπλερίμ Τζεμαϊλί (Τζένοα), Ζέλσον Φερνάντες (Ρεν), Φάμπιαν Φράι (Μάιντς), Γκράνιτ Τσάκα (Αρσεναλ), Ντένις Ζακάρια (Γιουνγκ Μπόις)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ερέν Ντερντιγιόκ (Κασίμπασα), Μπρεέλ Εμπολό (Βασιλεία), Αντμίρ Μεχμέντι (Λεβερκούζεν), Τσεντράν Σακίρι (Στόουκ Σίτι), Χάρις Σεφέροβιτς (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Σάνι Ταρασάι (Εβερτον)

Keywords
Τυχαία Θέματα