Γκολ στο ντεμπούτο του ο Έντσο Ζιντάν

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έδωσε την ευκαιρία στον γιο του να κάνει ντεμπούτο με την 1η ομάδα της Ρεάλ και ο Έντσο σκόραρε στην ρεβάνς με την Κουλτουράλ Λεονέσα. Χατ-τρικ ο Μαριάνο, νίκη με 6-1.

Ο Έντσο Ζιντάν έκανε ντεμπούτο με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, της πρώτης ομάδας δηλαδή και σκόραρε στην ρεβάνς με την Κουλτουράλ Λεονέσα για τους "32" του Copa del Rey.

Στο πρώτο ματς οι "μερένγκες" είχαν νικήσει 7-1, στο ημίχρονο στο "Santiago Bernabéu" η Ρεάλ ήταν μπροστά στο σκορ με 3-1 και στο 46' ο Ζινεντίν Ζιντάν έβαλε στον

αγώνα τον γιο του.

Ο 21άχρονος μέσος χρειάστηκε 18 λεπτά για να σκοράρει στο ντεμπούτο του, κάνοντας το 4-1 στο 63' με όμορφο δεξί σουτ.

Ο Έντεγκααρντ (πρώτη συμμετοχή για φέτος) έκανε την προσπάθεια και την ασίστ ο Μαριάνο Ντίαθ, ο 21άχρονος που ξεκίνησε στην κορυφή της επίθεσης και πέτυχε 2 γκολ στο πρώτο ημίχρονο (ενδιάμεσα σκόραρε ο Χάμες Ροντρίγκες). Τελικά ο Μαριάνο Ντίαθ έκανε το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του, πραγματοποιώντας το 5-1 στο 87', ενώ το τελικό 6-1 διαμορφώθηκε με αυτογκόλ στο 89'.

Η σύνθεση της Ρεάλ...

Κασίγια (76' Ρουμπέν Γιάνιεθ), Καρβαχάλ (46' Βαράν), Πέπε, Νάτσο, Τεχέρο, Καζεμίρο, Ίσκο (46' Έντσο Ζιντάν), Μάρκο Ασένσιο, Χάμες Ροντρίγκες, Έντεγκααρντ, Μαριάνο Ντίαθ.

Keywords
Τυχαία Θέματα