Νίκη με ανατροπή ο ΟΦΗ, 2-1 τον Παναθηναϊκό

Ο γενναίος ΟΦΗ, που αγωνίζεται στη Football League, ανέτρεψε το σκορ στο "Γεντί Κουλέ" και νίκησε 2-1 τον Παναθηναϊκό, που ήταν και πάλι φάντασμα του εαυτού του. Άμεσος κίνδυνος αποκλεισμού για τους πράσινους από τη φάση των ομίλων. Στον αέρα ο Αντρέα Στραματσόνι.

Πλέον δεν αποτελεί καμία έκπληξη το αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός

στην τελική, μετρά μόλις μία νίκη στα τελευταία δέκα παιχνίδια, με τον Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο, παρουσιάζοντας μάλιστα την ίδια τραγική εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο.

Και να πει κανείς πως οι συνθήκες δεν ήταν με το μέρος του; Ξεκίνησε καλά, έχασε ευκαιρίες με τον Μπεργκ και τελικά κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 31ο λεπτό με τον Σουηδό στράικερ, έπειτα από πάσα του Ιμπάρμπο που κέρδισε την μπάλα μετά από κόντρες.

Η έντονη βροχόπτωση και η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, ειδικότερα στην περιοχή που έκανε επιθέσεις ο ΟΦΗ, δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Νιόπλια να απειλήσει. Όλα αυτά στο πρώτο μέρος.

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με τους Ιμπάρμπο και Εμποκού ανούσιους, τον Μπεργκ χωρίς κέφι και τον Ζέκα να κάνει πολλά επιπόλαια λάθη, οι πράσινοι έδωσαν χώρο, έκατσαν στο 1-0 και ο ΟΦΗ... ξεθάρρεψε με τον Βουό να κάνει σπουδαίο παιχνίδι.

Μάλιστα η αλλαγή περιοχής λειτούργησε ευεργετικά με τους Κρητικούς να ισοφαρίζουν μετά από φάουλ που έκανε ο Κοτσόλης στην περιοχή πάνω στον Βουό. Ο Χαντί έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.

Σαν να μην έφτανε αυτό, σε μία αντεπίθεση στο 84' ο Κοτσόλης δεν πρόλαβε τον Όγκμποε που τσίμπησε την μπάλα και με πλασέ έφερε την ανατροπή του σκορ (2-1). Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να απειλήσει, αλλά ούτε καν σέντρα στην περιοχή του ΟΦΗ δεν μπόρεσε να βγάλει στο τέλος!

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Δαύκος, Μίκιτς, Όστοιτς, Κομεσίδης, Βαλλιάνος, Αντουκόρ, Νάστος, Χαντί, Μπουρσέλης (Όγκμποε 65'), Μιλοσάβλιεβ (Κιάσσος 85'), Βουό (Ροβίθης 91').

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Στραματσόνι): Κοτσόλης, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Γουακάσο (Βιγιαφάνιες 78'), Ρέις, Ζέκα, Λουντ, Εμπόκου, Ιμπάρμπο (Χουλτ 57'), Μπεργκ.

Σκόρερ: 0-1 (31' Μπεργκ) 1-1 (69' πέν. Χαντί) 2-1 (84' Όγκμποε).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1) Ηρακλής 4 βαθμοί (3-0)

2) ΟΦΗ 3 βαθμοί (2-2)

3) Απόλλων Σμύρνης 3 βαθμοί (1-3)

4) Παναθηναϊκός 1 βαθμός (1-2)

* Η επόμενη αγωνιστική: ΟΦΗ - Ηρακλής, Απόλλων Σμύρνης - Παναθηναϊκός.

Τα κριτήρια ισοβαθμίας:

α) Tο σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η κάθε ομάδα στους μεταξύ τους αγώνες.

β) Η διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στους μεταξύ τους αγώνες.

γ) Η καλύτερη επίθεση στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.

δ) Η καλύτερη άμυνα στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.

Keywords
Τυχαία Θέματα