Γκιλιέρμε Ντελατόρε για ΑΠΟΕΛ...

Ο Γκιλιέρμε Ντελατόρε θα είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που θα έρθει στον ΑΠΟΕΛ από την Ατλέτικο Παραναένσε στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο ομάδων. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος Τζουλιάνο Λορένζ Όσκαρ με ανάρτησή του στο twitter.

Ο Ντελατόρε

αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή, είναι 25 χρόνων και από το 2016 αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού σε ομάδα της Ταϊλάνδης, όπου σημείωσε 24 γκολ. Στη φετινή χρονιά πέτυχε 14 τέρματα. Ο δανεισμός του ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα.

Παλεότερα αγωνίστηκε στην Ιντερνασιονάλ, ενώ πέρασε και για ένα διάστημα από την Πόρτο (το 2012-13) χωρίς να πάρει ευκαιρίες. Ακολούθως τον απέκτησε η Ατλέτικο Παραναένσε, η οποία διατηρεί μέχρι σήμερα τα δικαιώματά του. Και αν το δημοσίευμα είναι έγκυρο, ο 25χρονος φορ θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ, που ήδη προτάθηκε από τη βραζιλιάνικη ομάδα.

Το σχετικό tweet:

Atacante Guilherme Dellatorre será o primeiro reforço atleticano na parceria com o @apoelfcofficial. Atleta não atuará mais na Tailândia, onde tinha marcado 14 gols no atual campeonato.

— Juliano Lorenz Oscar (@fusketa) November 22, 2017
Keywords
Τυχαία Θέματα