Γκερέιρο: «Θέλω να κερδίσω τον Αστίθ»

Μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε σε ιστοσελίδα της Πολωνίας ο Ρότζερ Γκερέιρο.

Το νέο και μεγάλο απόκτημα του Άρη αναφέρθηκε στο νέο του σταθμό, στα οικονομικά προβλήματα του ποδοσφαίρου μας αλλά και στη σχέση του με τον αμυντικό του ΑΠΟΕΛ Αστίθ.

Οι πιο σημαντικές του ατάκες:

«Είμαι ευχαριστημένος που γυρίζω στην Ευρώπη. Με προσέγγισαν αρκετοί μάνατζερ. Με ρωτούσαν αν ήθελα να συνεχίσω την καριέρα μου στην Πολωνία αλλά και στην Ελλάδα.

Αλλά ο Άρης μου έκανε επίσημη πρόταση. Μίλησα με φίλους από την Κύπρο. Για μένα σημασία είχε και ο τρόπος ζωής της χώρας».

«Γνωρίζω κάποιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίστηκαν στην Ελλάδα. Είναι αλήθεια πως είμαι ο πιο δημοφιλής παίκτης του Άρη».

«Τώρα δεν κοιτάζω τα λεφτά. Είναι αλήθεια πως στην Κύπρο, κάποια σωματεία έχουν οικονομικά προβλήματα, αλλά ελπίζω πως δεν θα είναι στην δικιά μου ομάδα».

«Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στην Λέγκια Βαρσοβίας. Ήταν ότι το καλύτερο στην καριέρα μου. Τώρα στην Κύπρο θα βρω και τον Αστίθ ο οποίος τώρα αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ. Είμασταν συμπαίκτες στην Λέγκια και θα ήταν ωραίο να τον νικήσω μέσα στον αγωνιστικό χώρο με τον Άρη».

Keywords
Τυχαία Θέματα