Γιαννιώτας και σχεδιασμός (ηχητικό)

Για όλα όσα αφορούν την προετοιμασία αλλά και τον προγραμματισμό μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο προϊστάμενος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για το φιλικό με την Παρτίζαν: «Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ νωρίς για συμπεράσματα στην ενδεκάδα. Η φιλοσοφία των φιλικών έχει να κάνει με τη δυναμικότητα των ομάδα και τον βαθμό προετοιμασίας. Γι΄ αυτό και δεν πρέπει να θεωρούμε ότι το φιλικό με την Παρτίζαν ήταν το πιο δυνατό. Καμία σχέση».

«Αν κοιτάξει κανείς τις επιλογές του Κριστιανσέν έχει δώσει χρόνο συμμετοχής σε

ποδοσφαιριστές που είχαν μοιράσει τον χρόνο τους στο πρώτο φιλικό. Υπάρχουν ακόμη δυο φιλικά και θα αξιολογηθούν ανάλογα».

«Καρλάο και Αλεξάνδρου έκαναν πρόγραμμα φυσιοθεραπείας λόγω κτυπήματος στο χθεσινό φιλικό. Ο Αστιθ εξετάστηκε και δεν είχε κάτι το παθολογικό. Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο για να δούμε αν θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων».

Για τον προγραμματισμό: «Αν υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη θα προχωρήσουμε σε επίσημη ενημέρωση. Ακόμη και αν υπάρξει προσφορά από τον ΑΠΟΕΛ δεν σημαίνει κάτι. Το σημαντικό είναι να υπογραφούν συμβόλαια. Κάτι τέτοιο προφανώς και δεν υπάρχει τη δεδομένη στιγμή. Η προσπάθεια που γίνεται είναι να έρθουν οι κατάλληλοι ποδοσφαιριστές».

Για την περίπτωση Γιαννιώτα: «δεν έχει αλλάξει κάτι».

Keywords
Τυχαία Θέματα