«Για να μείνει κορυφή ο ΑΠΟΕΛ» (βιντεο)

Για το ντέρμπι απέναντι στον Απόλλωνα αλλά και για τη σημερινές δηλώσεις το προέδρου της Ανόρθωσης Χρίστου Πουλλαϊδη για τη διαιτησία αναφέρθηκε στο Ράδιο Πρώτο ο προϊστάμενος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.

Απόσπασμα των δηλώσεων του…περισσότερα στο ηχητικό.

«Θεωρούμε ως ΑΠΟΕΛ ότι προσφέρουμε άψογη φιλοξενία σε όλους».

«Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που

κουβαλά και ποιότητα και ιστορία. Κάθε αναμέτρηση με τον Απόλλωνα είναι αναμέτρηση που χαίρεται να βλέπει ο κόσμος».

«Για να μπορέσουμε να παραμείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας θα πρέπει να νικήσουμε τον Απόλλωνα και αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε».

«Έχουμε και εμείς τα δικά μας αγωνιστικά προβλήματα και απομένει μόνο η σημερινή προπόνηση. Αυτή τη στιγμή Καρλάο, Αστίθ, Αντωνιάδης, Αλωνεύτης και Ιωάννου είναι αμφίβολοι. Εκτός βρίσκεται σίγουρα ο Αλεξάνδρου λόγω καρτών».

«Ο κύριος Πουλλαϊδης τα είπε άψογα όσο αφορά στο θέμα διαιτησίας. Συμφωνούμε απόλυτα μαζί του, ότι τα λάθη είναι ανθρώπινα, και ότι πρέπει να στηρίξουμε τους διαιτητές. Συμφωνούμε επίσης μαζί του ότι όταν τα λάθη είναι μονόπλευρα, δημιουργείται ανησυχία. Και επειδή διαπιστώνουμε φέτος πως τα λάθη είναι μονόπλευρα, και έχουμε στείλει επιστολή στην επιτροπή διαιτησίας ότι τα λάθη είναι μονόπλευρα εις βάρος του ΑΠΟΕΛ, θα θέλαμε να ξέρουμε πως δικαιολογεί πως ο ΑΠΟΕΛ δεν πήρε ένα καταφανέστατο πέναλτι εις βάρος της ομάδας του με την Ανόρθωση να κερδίζει δυο πέναλτι και το ένα δεν ήταν. Δυστυχώς με την αναφορά του μπαίνουμε σε μια λογική επικίνδυνη. για αυτό θα ήταν καλύτερα να είμαστε πιο προσεκτικοί».

Keywords
Τυχαία Θέματα