Γενί Ντουζέν: "Κιχ" στα κατεχόμενα για τη ΦΕΤΟ

Κανείς επισήμως, ούτε από το «προεδρικό» ούτε από το «πρωθυπουργικό γραφείο» ούτε και από την «αστυνομική διεύθυνση» έχει σχολιάσει τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για 53 «αστυνομικούς», αλλά και λίστα με ονόματα 300 προσώπων, που φέρονται να είναι μέλη της ΦΕΤΟ, σχολιάζει η τ/κ εφημερίδα «Γενί Ντουζέν».

Στο κύριο της θέμα σήμερα, η εφημερίδα γράφει ότι στον εν λόγω κατάλογο φέρονται να

περιλαμβάνονται και γνωστοί επιχειρηματίες και το μήνυμα από τον σύνδεσμο νέων Τ/κ επιχειρηματιών είναι πως ο επιχειρηματικός κόσμος δεν πρέπει να ζημιωθεί με τέτοιους είδους σεναριολογίες και εικασίες. Το πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα «Κίπρις» την προηγούμενη εβδομάδα, για την έρευνα που διεξάγεται εναντίον 53 «αστυνομικών», διεύρυνε – σύμφωνα με τη «Γενί Ντουζέν» – τη φημολογία ότι ήρθε η σειρά της Κύπρου για την αντιμετώπιση των δραστηριοτήτων της ΦΕΤΟ και ποιοι είναι μέλη της στα κατεχόμενα.

Η δημοσιογράφος της Γενί Ντουζέν ζήτησε σχόλιο από το «γραφείο Τύπου» της «αστυνομίας» για τους 53, για να πάρει την απάντηση ότι δεν πρόκειται να γίνει οποιαδήποτε δήλωση για το θέμα και πως οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζουν, όπως άρχισαν, χωρίς δημοσιότητα.

Στο ρεπορτάζ υπάρχει αναφορά σε ομιλία του «πρωθυπουργού» Χουσεΐν Οζγκιουργκιούν στα εγκαίνια της 16ης έκθεσης της MUSIAD στην Κωνσταντινούπολη, όπου, αφού υπενθύμισε πως το ψευδοκράτος ανακήρυξε ως παράνομη την οργάνωση ΦΕΤΟ μετά την απόπειρα πραξικοπήματος πέρσι στην Τουρκία και απαγόρευσε τις δραστηριότητές της, πρόσθεσε: «δόξα τον Θεό δεν αντιμετωπίσαμε την παραμικρή δραστηριότητα και ούτε θα αντιμετωπίσουμε από 'δω και στο εξής». Η Γενί Ντουζέν σημειώνει ότι στα εγκαίνια παρών ήταν και ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Χωρίς απάντηση έμειναν και τα αιτήματα της δημοσιογράφου της εφημερίδας προς τις οργανώσεις των επιχειρηματιών στα κατεχόμενα, του τ/κ εμπορικού και του βιομηχανικού επιμελητηρίου, για σχόλιο των όσων ακούγονται και δημοσιεύθηκαν.

Σύμφωνα με τη Γενί Ντουζέν, στα κατεχόμενα κυκλοφορεί η φήμη ότι πολλοί επιχειρηματίες, υπό την απειλή ότι το όνομά τους βρίσκεται στην περιβόητη λίστα των μελών της ΦΕΤΟ, τυγχάνουν και οικονομικής εκμετάλλευσης. Μόνον ο πρόεδρος του συνδέσμου τ/κ νέων επιχειρηματιών (GIAD), Ουγούρ Εργκιούν σε γραπτή του δήλωση ανέφερε ότι εάν υπάρχουν ένοχοι, τότε πρέπει άμεσα να συλληφθούν και όσοι δεν έχουν σχέση με αυτή (τη ΦΕΤΟ) και ο επιχειρηματικός κόσμος να μην υποστούν άλλη ζημιά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα