Γ. Θεοφίλου: Εξήγγειλε υποψηφιότητα για το Δήμο Αγ. Δομετίου

Την υποψηφιότητά του για τη Δημαρχία Αγίου Δομετίου εξήγγειλε σήμερα ο Γιώργος Θεοφίλου με σύνθημα «Νέο Ξεκίνημα με Ενότητα, Προοπτική και Ανάπτυξη».

«Τα συσσωρευμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άγιος Δομέτιος, λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσης, της ελλιπούς εξυπηρέτησης των δημοτών και της απουσίας ανάπτυξης και πολιτικών για ενθάρρυνσή της από πλευράς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, υποβαθμίζουν και δυσχεραίνουν ακόμη περισσότερο τη ζωή στην ημικατεχόμενη και δυσπραγούσα περιοχή του Δήμου μας» αναφέρει στην ανακοίνωση εξαγγελίας του ο κ.

Θεοφίλου.

Όπως σημειώνει, η υποψηφιότητα του απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους του Αγίου Δομετίου που συμφωνούν ότι ο Άγιος Δομέτιος χρειάζεται αναβίωση κινήτρων, με στήριξη μέσω προγραμμάτων, για τη διαμονή και εργασία στον ημικατεχόμενο Δήμο, περισυλλογή και αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου που να εξασφαλίζουν την ποιότητα εξυπηρέτησης όλων των δημοτών, αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου προς όφελος των τοπικών αθλητικών, κοινωνικών και πολιτιστικών φορέων, των δημοτών τρίτης ηλικίας και των παιδιών, προστασία του περιβάλλοντος και πράσινη, αειφόρος ανάπτυξη, αναβάθμιση του οδικού δικτύου και των πεζοδρομίων και σύσφιγξη και ενίσχυση των σχέσεων με τον Ιππόδρομο.

Αναφέρει επίσης ότι στο επόμενο διάστημα, θα ενταθούν οι επαφές του με όλους και όλες ώστε να διαμορφώσουν μαζί ένα ολοκληρωμένο και υλοποιήσιμο πρόγραμμα, με συγκεκριμένες προτάσεις για το κάθε πρόβλημα του Δήμου.

Ο Γιώργος Θεοφίλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άγιο Δομέτιο, όπου και κατοικεί αδιάλειπτα. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Λυκείου Νεοκλέους και της Ανώτατης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (ΑΣΟΕΕ) Αθηνών. Εργάστηκε στο Γενικό Λογιστήριο του κράτους και έφτασε στη βαθμίδα του Ανώτερου Επιθεωρητή Λογαριασμών. Τα τελευταία δεκαεπτά χρόνια της υπηρεσίας του, εργάστηκε στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αρχικά ως Ανώτερος Επιθεωρητής Λογαριασμών και στη συνέχεια ως Διευθυντής Οικονομικής Διαχείρισης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα