Φυτώριο καλλιέργειας κάνναβης σε διαμέρισμα στην Πάφο

Στην σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία σε σχέση με υπόθεση παράνομης καλλιέργειας και κατοχής ναρκωτικών και παράνομη κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία σε επιχείρηση που στήθηκε σήμερα από την ΥΚΑΝ εντοπίστηκε διαμέρισμα στην Πάφο που είχε μετατραπεί σε φυτώριο καλλιέργειας φυτών κάνναβης.

Όπως διαπίστωσαν τα μέλη της Αστυνομίας,

δύο από τα δωμάτια του διαμερίσματος είχαν διαμορφωθεί κατάλληλα για την καλλιέργεια φυτών κάνναβης και ήταν εξοπλισμένα με σύστημα φωτισμού και εξαερισμού.Εντός των δωματίων, εντοπίστηκαν πέντε φυτά κάνναβης, ύψους από 1,5 μέχρι 2 μέτρα και 24 φυτά κάνναβης, ύψους από 30 μέχρι 60 εκατοστά.Εντοπίστηκαν επίσης ποσότητα μισού κιλού ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης και αριθμός στελεχών φυτών κάνναβης πέραν των 30. Όλα τα πιο πάνω κατασχέθηκαν ως τεκμήρια.Εντός του διαμερίσματος, βρίσκονταν δύο πρόσωπα, ηλικίας 52 και 43 ετών, τα οποία συνελήφθησαν με κατηγορία για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση. Ο 52χρονος είναι ο ένοικος του διαμερίσματος.Οι έρευνες της ΥΚΑΝ Πάφου θα συνεχιστούν και αύριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα