ΦΩΤΟ: Έκλεψαν κι έκαψαν όχημα 31χρονης στο Παραλίμνι - Τους κατέγραψε CCTV

Υπόθεσης κλοπής και εμπρησμού σε αυτοκίνητο διερευνούν οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, στις 21:10 της Τετάρτης, 10 Ιανουαρίου, κλάπηκε έξω από περίπτερο στο Παραλίμνι σαλούν αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 31χρονης από το Παραλίμνι.

Κατά τον χρόνο της κλοπής, αυτό οδηγείτο από τον σύζυγο της 31χρονης, ο οποίος στάθμευσε το αναφερόμενο όχημα στο περίπτερο χωρίς να το κλειδώσει και αφήνοντας τα κλειδιά σε αυτό.

Την ίδια ημέρα και γύρω στις 21:30, λήφθηκε πληροφορία ότι παρά την αερογέφυρα

Λιοπετριού υπήρχε φωτιά σε όχημα. Μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου επισκέφθηκαν τις δύο σκηνές και διαπιστώθηκε ότι το όχημα που φλεγόταν ήταν το όχημα της 31χρονης.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην περιοχή της κλοπής του αυτοκινήτου, εντοπίστηκαν οπτικά πλάνα από κλειστό κύκλωμα βιντεοπαρακολούθησης τα οποία κατέγραψαν δύο άτομα τα οποία επέβαιναν σε μοτοσικλέτα αγνώστων στοιχείων και τα οποία έφεραν προστατευτικά κράνη πλήρους κάλυψης προσώπου, να προσεγγίζουν το εν λόγω αυτοκίνητο και ο επιβάτης να κατεβαίνει από την μοτοσικλέτα, να επιβιβάζεται στο όχημα και στην συνέχεια να το οδηγεί ακολουθούμενος από τον οδηγό της μοτοσικλέτας.

Η φωτιά στο αυτοκίνητο κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμμοχώστου και η σκηνή αποκλείστηκε για συνέχιση των εξετάσεων με το πρώτο φως της ημέρας.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά.

Διαβάστε επίσης: Συνελήφθη ο σύντροφος της 45χρονης στη Λεμεσό- Βρισκόταν παράνομα στην Κύπρο

Keywords
Τυχαία Θέματα