Φωταγώγηση χριστουγ. δέντρου στις πόλεις!Αναλυτικό πρόγραμμα

Πανέτοιμες οι πόλεις ανά το Παγκύπριο για να φορέσουν τα γιορτινά τους! Πλέον μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές στο πρόγραμμα των πόλεων. Το Sigmalive σάς παρουσιάζει αναλυτικά το πρόγραμμα των πόλεων.

Φωταγώγηση δέντρου Λευκωσίας

Στην πρωτεύουσα, η εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα γίνει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στο παλιό δημαρχείο της πόλης και θα αρχίσει στις 17:00. Τη φωταγώγηση θα πραγματοποιήσει ο δήμαρχος της πόλης Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης. Η εκδήλωση

θα περιλαμβάνει μουσικά δρώμενα με συμφωνική ορχήστρα, χορωδία και dj. Αξίζει να σημειώσουμε ότι για ακόμη μια χρονιά η πρωτεύουσα θα διοργανώσει το Pop Up Festival, παρουσιάζοντας και φέτος καινοτόμες ιδέες στο κοινό.

Λάρνακα-Λεμεσός: Πότε και πού θα γίνει η φωταγώγηση δέντρου;

Φωταγώγηση δέντρου Πάφου

Στην πόλη της Πάφου, η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα γίνει την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στην πλατεία Κένεντι στις 18:00 από τον δήμαρχο της πόλης Φαίδωνα Φαίδωνος.

Φωταγώγηση δέντρου Παραλιμνίου

Στην πόλη του Παραλιμνίου, η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα γίνει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στην πλατεία Αγίου Γεωργίου. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 18:00 με live link από τον τοπικό σταθμό της Αμμοχώστου και με χορευτική παράσταση, ενώ στις 19:30 θα γίνει η φωταγώγηση του δέντρου από τον δήμαρχο της πόλης Θεόδωρο Πυρίλλη. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Φωταγώγηση δέντρου Αραδίππου

Στην Αραδίππου, ο κύκλος των εορταστικών εκδηλώσεων ανοίγει επίσημα την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017. Οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν με χριστουγεννιάτικη παρέλαση από οργανωμένα σύνολα και σχήματα της πόλης, που θα αρχίσει στις 16.15 το απόγευμα. Αφετηρία της παρέλασης θα είναι το Μνημείο Ηρώων και τερματισμός η πλατεία Αποστόλου Λουκά.

Την ίδια μέρα θα γίνει η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον δήμαρχο Αραδίππου Ευάγγελο Ευαγγελίδη και θα ακολουθήσει χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα από διάφορα μουσικά σχήματα της Αραδίππου.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την προσφορά κρασιού στον κόσμο και γλυκών στα παιδιά από τον Άγιο Βασίλη, ενώ στην Πλατεία θα λειτουργήσουν Χριστουγεννιάτικα ξύλινα σπιτάκια με λιχουδιές και ροφήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα