Φωνές κατά Τραμπ με συλλήψεις και τραυματισμούς

Στους δρόμους βγήκαν και πάλι πολίτες των ΗΠΑ, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στον προεδρικό θώκο, η οποία, όπως διατείνονται, απειλεί τα πολιτικά και τα ανθρώπινα δικαιώματά τους.

Εξάλλου, η αστυνομία στην Ιντιανάπολις ανακοίνωσε ότι δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά και επτά άνθρωποι συνελήφθησαν όταν διαδηλωτές πέταξαν πέτρες εναντίον των δυνάμεων επιβολής της τάξης κατά τη διάρκεια

πορείας διαμαρτυρίας.

Ο νεοεκλεγέντας πρόεδρος πάντως συνεχίζει τις επαφές του από τον Πύργο Τραμπ. Το κατώφλι πέρασε χθες ο πρώην ηγέτης του Κόμματος Ανεξαρτησίας του Βρετανίας και φανατικά υπέρμαχος του Brexit, Νάιτζελ Φάρατζ, με τον οποίο ο μεγιστάνας διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

Από την άλλη, στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών, η Χίλαρι Κλίντον κατηγόρησε τον διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ για την ήττα της, σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησε με τους χορηγούς της εκστρατείας της. Η Κλίντον επισήμανε στους δωρητές ότι ο αντίπαλός της εκμεταλλεύτηκε και τις δύο ανακοινώσεις του διευθυντή του FBI προκειμένου να επιτεθεί εναντίον της.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα