Φέντερερ: «Δεν περίμενα αυτές τις επιτυχίες!»

Ο Ρότζερ Φέντερερ νίκησε στον «τελικό της ερήμου» στην Καλιφόρνια με 6-4, 7-5 μέσα σε 81 λεπτά, τον συμπατριώτη του Σταν Βαβρίνκα και κατέκτησε το τρόπαιο στο «Indian Wells». Ο 35χρονος Ελβετός, που είχε λείψει από το τουρνουά το 2016, κατάφερε να πανηγυρίσει ξανά τον τίτλο για πρώτη φορά μετά το 2012.



Ο «βασιλιάς» εμφανίστηκε πανευτυχής για τη νέα του επιτυχία, αλλά και πάλι έκπληκτος: «Δεν είμαι όσο έκπληκτος ήμουν στην Αυστραλία, αλλά είναι μια μεγάλη έκπληξη να κερδίσω ξανά στην Καλιφόρνια,

νικώντας τους παίκτες που νίκησα και με αυτόν τον τρόπο. Δεν θα μπορούσα να ήμουν πιο χαρούμενος. Είναι ένα τρομερό ξεκίνημα στη σεζόν. Πέρυσι δεν κέρδισα τίτλους και νομίζω ότι δεν έπαιξα σε τελικό, πέρα από το Μπρίσμπεϊν. Η αλλαγή είναι εκπληκτική και αισθάνομαι υπέροχα», τόνισε ο Φέντερερ και συμπλήρωσε:

«Το Φθινόπωρο, όταν κατάλαβα ότι τα πράγματα πήγαιναν καλά, σε συνάντηση που είχαμε με την ομάδα μου για τους στόχους της σεζόν, βάλαμε ως πρώτο στόχο την πρώτη οκτάδα της παγκόσμιας κατάταξης και μετά το Wimbledon. Δεν ήταν μέρος του σχεδίου οι νίκες σε Αυστραλία και Indian Wells. Είναι κάτι που δεν το περίμενα κι αυτό με κάνει ακόμη πιο χαρούμενο».

Keywords
Τυχαία Θέματα