Φάση των 64: Εκδίκηση η Λιόν

Η Λιόν επικράτησε 3-2 στο "Μποζουάρ" της Λανς για τη φάση των 64 του Coupe de France και πήρε εκδίκηση για την εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα. Πρόκριση και για Μπορντό, Μονακό.

Μόλις μισή ώρα αγώνα χρειάστηκε η Λιόν για να πάρει εκδίκηση για τους μοναδικούς εντός έδρας χαμένους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Η ήττα από τη Λανς τον Σεπτέμβριο στο "Ζερλάν" αποτελεί το μοναδικό στίγμα στη φετινή πορεία της ομάδας του Ιμπέρ Φουρνιέ και φρόντισε να το αποτινάξει

από πάνω της παίρνοντας θριαμβευτική πρόκριση στο "Μποζουάρ" με νίκη 3-2 επί της Λανς. Ναμπίλ Φεκίρ, Αλεξάντρ Λακαζέτ, και Μουχαμαντού Νταμπό σημείωσαν τα γκολ των "γκον" στα πρώτα 30 λεπτά αγώνα και έδωσαν την πρόκριση στους φιλοξενούμενους.Η σύνθεση της Λιόν (4-1-2-1-2): Λόπες, Ζαλέ, Μπίσεβατς, Ουμτιτί, Νταμπό, Γκοναλόν, Τολισό, Φερί, Φεκίρ, Λακαζέτ, ΕνζίΣτα υπόλοιπα παιχνίδια, η Μπορντό έχει πάρει τον αέρα της Τουλούζ στο ντέρμπι του Γαρούνα και κατέγραψε την 3η νίκη σε ισάριθμες διοργανώσεις φέτος. Μετά από τον εκτός έδρας θρίαμβο στο Coupe de la Ligue και τη νίκη στο πρωτάθλημα, ήρθε το 2-1 στο Κύπελλο Γαλλίας για να δώσει την πρόκριση στους "γιρονδίνους". Πρόκριση και για τη Μονακό, η οποία επιβλήθηκε 2-0 της Νιμ εκτός έδρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα