Φαν Χάαλ: «Είναι βαρετό το ποδόσφαιρο του Μουρίνιο»

Την άποψη ότι το ποδόσφαιρο που παίζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί των ημερών του Ζοζέ Μουρίνιο είναι βαρετό, εξέφρασε ο Λουίς φαν Χάαλ.



Ο Ολλανδός τεχνικός ήταν ο προκάτοχος του Πορτογάλου στην τεχνική ηγεσία των «κόκκινων διαβόλων» και κλήθηκε να πει τη γνώμη του με αφορμή την ήττα από τη Σίτι στο ντέρμπι του Μάντσεστερ την περασμένη Κυριακή.

«Θα προτιμούσα να βλέπω τη Σίτι από τη Γιουνάιτεντ. Χρειάζεσαι ποιότητα στην ομάδα και είναι ξεκάθαρο πως η Σίτι έχει καλύτερη ομάδα», ήταν αρχικά τα λόγια

του φαν Χάαλ μιλώντας στην «Daily Mirror».

«Αν με ρωτήσεις πώς τα πήγα στη Γιουνάιτεντ, θα έλεγα ότι ήταν η καλύτερη χρονιά μου, δεδομένων των συνθηκών. Παίζαμε αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Αλλά δεν είναι το ποδόσφαιρο που εκτιμούν στην Αγγλία. Και τώρα, βλέποντάς την, πιστεύω πως δεν ασκείται αρκετή κριτική στον Μουρίνιο, του οποίου το ποδόσφαιρο είναι μακράν πιο βαρετό», συμπλήρωσε ο Ολλανδός, ο οποίος, πάντως, ξεκαθάρισε ότι συμπαθεί τον Μουρίνιο, ενώ στράφηκε και εναντίον του διευθύνοντος συμβούλου της Γιουνάιτεντ, Εντ Γουντγουάρντ.

«Ο Μουρίνιο δεν είναι κακός άνθρωπος. Στην πραγματικότητα, είναι ένας συμπαθητικός τύπος. Ήταν ο βοηθός μου στην Μπαρτσελόνα. Είχα περισσότερα προβλήματα με τον Γουντγουάρντ. Δεν συζητούσε τίποτα μαζί μου», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα