ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ: Τι αναφέρει το φύλλο αγώνος

Τα όσα έγιναν χθες στο Τσίρειο στάδιο, απασχολεί σήμερα όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο και όχι μόνο. Οι εικόνες ντροπής έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους από μια μικρή μερίδα «φιλάθλων». Ένα από τα κομμάτια της χθεσινής νύκτας ντροπής, είναι και το φύλλο αγώνος και τα όσα θα καταγράψει ο διαιτητής Δημήτρης Μασιάς.


Το www.sigmalive.com εξασφάλισε σημαντικές πληροφορίες που περιέχονται στην καταγραφή των γεγονότων από τον διαιτητή Δημήτρη Μασιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, για την πρώτη διακοπή με τον τραυματισμό του νεαρού

που είχε ως καθήκον την επαναφορά της μπάλας, ο Δημήτρης Μασιάς επιρρίπτει ευθύνη στον ΑΠΟΕΛ.

Για τη δεύτερη διακοπή, ο διαιτητής της συνάντησης επιρρίπτει ευθύνη και στα δυο σωματεία, ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ.

«Δεν ένιωθε ασφάλεια»
Μετά τη δεύτερη διακοπή του αγώνα, ο διαιτητής της συνάντησης Δημήτρης Μασιάς δεν ένιωθε ασφάλεια και είχε πρόθεση να διακόψει οριστικά την αναμέτρηση. Τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη διακοπή, είχε συνομιλίες στα αποδυτήρια των διαιτητών παρουσία της Αστυνομίας, του γυμνασίαρχου του αγώνα και των δυο προέδρων.
Πληροφορίες από το περιβάλλον του διαιτητή και οι οποίες θα καταγραφούν στο φύλλο αγώνος, αναφέρουν ότι η Αστυνομία τού ανέφερε ότι αν θα διακόψει τον αγώνα, υπάρχει ο κίνδυνος για εκτεταμένα επεισόδια. Ο Δημήτρης Μασιάς, σύμφωνα με πληροφορίες μας, απευθυνόμενος προς την Αστυνομία, ρώτησε τι προτείνει. Η Αστυνομία τού είπε ότι σε διάστημα 30 λεπτών μπορεί να εκκενωθεί το γήπεδο και να συνεχιστεί ο αγώνας. Έτσι, ο διαιτητής της συνάντησης αποφάσισε όπως συνεχίσει μετά από αρκετή ώρα τον αγώνα και να τον ολοκληρώσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα