Φάλαινα μεγατόνων προσγειώθηκε στο κεφάλι τους

Σοκαρισμένοι δηλώνουν δύο βρετανοί τουρίστες που επισκέφθηκαν την ακτή Μοντερέι στον Ειρηνικό Ωκεανό για τις διακοπές τους. Καθώς έκαναν αμέριμνοι το αγαπημένο τους σπορ –καγιάκ – πελώρια φάλαινα αναπήδησε από τα νερά του ωκεανού πέφτοντας επάνω στο καγιάκ στο οποίο επέβαιναν.

Οι ίδιοι δήλωσαν στην Telegraph ότι, ένιωσαν πως ένα ολόκληρο λεωφορείο ξαφνικά προσγειώθηκε επάνω τους από το πουθενά. Περιγράφουν την αίσθηση που βίωσαν, ως ένα γερό κτύπημα καταρράκτη που τους βύθισε στο νερό. Όταν κατάφεραν να

βγουν στην επιφάνεια αντίκρυσαν από μακριά το καγιάκ τους και κολύμπησαν προς το μέρος του, ώστε να το χρησιμοποιήσουν για να βγουν από την ακτή.

Οι αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, που βρίσκονταν σε διπλανή βαρκούλα απαθανάτισαν τη στιγμή σε βίντεο. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους, ότι οι δύο Βρετανοί μετά την πτώση της φάλαινας ανασύρθηκαν ζωντανοί και υγιείς χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά.

Οι δύο βρετανοί δήλωσαν πως αν και έχουν τρομοκρατηθεί και είναι ευγνώμονες που σώθηκαν απ’ του χάρου τα δόντια, εν τούτοις αυτό δεν είναι αρκετό για να τους σταματήσει από την απόλαυση του αγαπημένου τους σπορ και δηλώνουν πανέτοιμοι για την επόμενή τους εξόρμηση στα νερά του Ειρηνικού Ωκεανού.

Keywords
Τυχαία Θέματα