Εξελίξεις στην υπόθεση 2χρονου που το έσκασε από νηπιαγωγείο

Καθηλωμένη παραμένει η κοινή γνώμη από την πρωτοφανή περίπτωση σε νηπιαγωγείο της Λεμεσού, όπου 2χρονο κοριτσάκι διέφυγε της εποπτείας των ιθυνόντων του νηπιαγωγείου και περιφερόταν στους δρόμους της γύρω περιοχής.

Η πρωτοφανής αυτή ιστορία αναδείχθηκε από τον αέρα της εκπομπής Μεσημέρι και Κάτι, όταν πολίτης προέβη στην εν λόγω καταγγελία.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Αστυνομίας Κύπρου διά του Εκπρόσωπου Τύπου της Ανδρέα Αγγελίδη,

ο οποίος επικοινώνησε με τον πολίτη, τον οποίο κάλεσε όπως μεταβεί άμεσα στον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό προκειμένου να δώσει κατάθεση.

Όπως ενημερώνεται το SigmaLive, ο πολίτης αναμένεται να καταθέσει εντός των επόμενων ωρών, για το περιστατικό που συγκλονίζει εκ νέου το παγκύπριο.

Για το περιστατικό εξάλλου, ενήμερες είναι και οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας. Πληροφορίες του SigmaLive αναφέρουν επίσης ότι η Δ/ντρια του Νηπιαγωγείου έχει ήδη λάβει σχετική επιστολή από τις Υπηρεσίες, προκειμένου να διαλευκανθούν τα αίτια του περιστατικού.

Μια εβδομάδα μετά το φρικτό θανατηφόρο, η Μέσα Γειτονιά ξανά στο προσκήνιο

Δείτε εδώ σχετικά: Λεμεσός: Μωρό το έσκασε από νηπιαγωγείο και περιφερόταν(vid)

Μια μόλις εβδομάδα μετά το φοβερό θανατηφόρο στη Μέσα Γειτονιά με θύμα τον 10χρονο Ανδρέα, το περιστατικό με το 2χρονο που περιφερόταν στους δρόμους, έρχεται να ενισχύσει περαιτέρω την ανάγκη για διόρθωση του οδικού δικτύου στην εν λόγω πολυσύχναστη κεντρική περιοχή της πόλης.

Έχοντας υπόψιν ότι το παιδί έφυγε από το νηπιαγωγείο το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στη συμβολή δυο κεντρικών αρτηριών της Λεμεσού, τότε αντιλαμβάνεται κανείς ότι από θαύμα αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στον αέρα της εκπομπής Μεσημέρι και Κάτι ο πολίτης, αφού πλησίασε το μωρό, το έβαλε στο αυτοκίνητο και το μετέφερε στο πλησιέστερο νηπιαγωγείο, το οποίο βρισκόταν σε απόσταση 20 – 30 μέτρων. Όπως ανάφερε ο πολίτης, το μωρό βρισκόταν σε επικίνδυνο σημείο του δρόμου, πολύ κοντά στην τροχαία κίνηση.

Εικόνα αρχείου

Keywords
Τυχαία Θέματα