Εξαγγελίες Προέδρου Αναστασιάδη για την οικονομία

Συνέντευξη τύπου για την οικονομία θα δώσει στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας.

Ο Νίκος Αναστασιάδης, θα προβεί σε εξαγγελίες αναφορικά με την οικονομία στις 11.30 το πρωί. Το SigmaLive θα μεταδίδει LIVE τις δηλώσεις του Προέδρου, μέσω της εκπομπής "Μεσημέρι και Κατι" απο το Sigma.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος σε πρόσφατες δηλώσεις του και συγκεκριμένα κατά την επίσκεψη του Προέδρου της ΕΚΤ στην Κύπρο, Μάριο Ντράγκι, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η μακρά ύφεση στην Κύπρο φαίνεται ότι φτάνει στο τέλος της.

Εξέφρασε την πεποίθηση πως «η μακρά ύφεση φαίνεται να έφτασε στο τέλος της και αναμένουμε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης το επόμενο έτος. Η κυπριακή οικονομία συνέχισε να ξεπερνά τις προσδοκίες το 2014 με την ύφεση να περιορίζεται στο 2,3% αντί 4,8% που αναμενόταν από την τρόικα το Φεβρουάριο του 2014»

Πρόσθεσε ότι «για το 2015 η κυπριακή οικονομία αναμένεται να δείξει τα πρώτα σημάδια αποκατάστασης με την επιστροφή στην ανάπτυξη, όπως έχει επιβεβαιωθεί από τις πρόσφατες προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής».

Keywords
Τυχαία Θέματα