«Έβριζαν τους παίκτες μας, χτύπησαν τον προπονητή μας»!

Πολλά παράπονα εκφράζει η διοίκηση του Εθνικού Άσσιας για τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης αλλά και μετά το τέλος του αγώνα με την Πάφο στο Παφιακό.

Οι παράγοντες της προσφυγικής ομάδας μπορεί να έμειναν ευχαριστημένοι από την φιλοξενία που έτυχαν σε επίπεδο διοικήσεων, αλλά όχι και από την συμπεριφορά συγκεκριμένου κύπριου ποδοσφαιριστή της και της τεχνικής ηγεσίας.

Αποκορύφωμα των όσων συνέβησαν στο «Παφιακό» ήταν η σωματική επίθεση που δέχθηκε ο προπονητής του Εθνικού Άκης Καμένος μετά το τέλος του αγώνα. Αποτέλεσμα της επίθεσης που δέχθηκε από αντίπαλο

ποδοσφαιριστή ήταν να αιμορραγήσει και να επισκεφτεί το νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Επικοινωνώντας με τον πρόεδρο του Εθνικού Αντώνη Μαυρή μας είπε πως με όλα όσα συμβαίνουν είναι έντονα προβληματισμένος και απογοητευμένος: «Θεωρώ αδιανόητο να προθερμαίνονται οι ποδοσφαιριστές πριν από το παιγνίδι και να έρχεται αντίπαλος ποδοσφαιριστής και να βρίζει τους παίκτες μου για να προκαλέσει. Είναι απαράδεχτο να δέχεται επίθεση άνευ λόγου και αιτίας ο προπονητής μας, ο οποίος χτυπήθηκε από συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Συγνώμη από τον προπονητή της Πάφου που είχαμε την ανέδυα να διεκδικήσουμε το παιγνίδι. Πρέπει να αντιληφθούν όλοι ότι εμείς στην Άσσια παίζουμε για την ομάδα μας η οποία αποτελείται από νεαρούς κύπριους ποδοσφαιριστές, προερχόμενοι από ακαδημίες μεγάλων ομάδων και έχουν ποδοσφαιρική παιδεία και σωστή υποδομή. Είναι κρίμα να τους απογοητεύουμε με τέτοιες συμπεριφορές».

Ο κ. Μαυρής αναφέρθηκε και στην ενέργεια δικού του ποδοσφαιριστή όπου απάντησε στις προκλήσεις των Πάφιων. «Ο Τασουρής θα τιμωρηθεί για την ενέργεια του. Γνωρίζω ότι προκλήθηκε αλλά έπρεπε να δείξει αυτοσυγκράτηση. Ο ποδοσφαιριστής ήδη απολογήθηκε στην διοίκηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα