Οι Δήμοι Μείζονος Λεμεσού αποφάσισαν ενδυνάμωση συνεργασίας

Ενίσχυση των προσπαθειών για καλύτερη εξυπηρέτηση κοινών πολιτικών και δράσεων πάνω σε διάφορα θέματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αποφάσισε το Συμβούλιο Δημάρχων Μείζονος Λεμεσού, που πρόσφατα συνήλθε υπό την Προεδρία του νέου Δημάρχου Λεμεσού Νίκου Νικολαϊδη.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το Συμβούλιο ενημερώθηκε για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν και προχώρησε σε προγραμματισμό δράσεων και συνεδριών, οι οποίες με απόφαση που ομόφωνα λήφθηκε, θα γίνονται σε πιο συχνή βάση.

Μεταξύ

των θεμάτων που συζητήθηκαν, ήταν η συμπλεγματοποιήση της Υπηρεσίας Σκυβάλων των έξι Δήμων της Μείζονος Λεμεσού, η νέα κατάσταση που διαμορφώνεται με τη μετακίνηση του σκυβαλότοπου στο ΧΥΤΥ Πεντακώμου, ο Συμβουλευτικός Σταθμός "Οδυσσέας", καθώς και θέματα που αφορούν τη Μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

"Δέσμευση όλων των Δημάρχων είναι να συνεχίσουν και να ενδυναμώσουν τον θεσμό, στα πλαίσια των προσπαθειών για καλύτερη εξυπηρέτηση του στόχου για κοινές πολιτικές και δράσεις, πάνω σε διάφορα θέματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση", καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα