Έτοιμος να «πετάξει» για Μάντσεστερ ο Πογκμπά

Με τα... εισιτήρια στο χέρι φέρεται να είναι ο άσος της Γιουβέντους, Πολ Πογκμπά ώστε να πετάξει για το Μάντσεστερ και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Γιουνάιτεντ.

Ο Γάλλος άσος ολοκληρώνει τις διακοπές του στις ΗΠΑ, τη στιγμή που ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα βρίσκεται στις τελικές επαφές με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να τελειώσει τη μεταγραφή που θα πιάσει το ποσό ρεκόρ των 100 εκατομμυρίων

λιρών.

Μεταξύ της Γιουνάιτεντ και της Γιουβέντους υπάρχει προφορική συμφωνία και το μόνο που απομένει είναι να ρυθμιστούν οι τελικές λεπτομέρειες πάνω στο συμβόλαιο του Πογκμπά, αλλά και στο ποσό που θα εισπράξει ο Ραϊόλα από τη μεταγραφή.

Η υπόθεση αναμένεται να κλείσει σύντομα με τη μεταγραφή να ολοκληρώνεται πριν από την έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ σε δύο εβδομάδες.

Με το που ανάψει το πράσινο φως ο Πογκμπά θα πετάξει για το Μάντσεστερ για να περάσει από τα ιατρικά τεστ και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «Κόκκινους Διαβόλους», ολοκληρώνοντας το μεγάλο deal της φετινής καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα