«Ετοιμάζει επαφή με Πογιέτ η Σουόνσι»

Συνεχίζουν τα δημοσιεύματα από τη Βρετανία σχετικά με το έντονο ενδιαφέρον της Σουόνσι προς το πρόσωπο του τεχνικού της ΑΕΚ, Γκουστάβο Πογιέτ, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός της ΑΕΚ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, φέρεται να είναι το πρώτο όνομα στη λίστα των ανθρώπων της Σουόνσι για να διαδεχθεί τον Γκάρι Μονκ στο τιμόνι.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα από την Ουαλία συγκεκριμένα, κάνουν

λόγο ότι η Σουόνσι ετοιμάζει κρούση προς τον Πογιέτ καθώς μέσα στην εβδομάδα θέλει να τελειώνει με το θέμα προπονητή.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ φαίνεται ότι βρίσκεται πολύ ψηλά στην εκτίμηση των διοικούντων των «Κύκνων», ενώ όπως επισημαίνεται στο παρελθόν ο Πογιέτ είχε μιλήσει με τον πρόεδρο της Σουόνσι, Χιου Τζένκινς σχετικά με την πιθανότητα να αναλάβει τις τύχες του συλλόγου.

Μέσα στη διοίκηση της Σουόνσι ο Πογιέτ θεωρείται πως είναι ένας από τους καταλληλότερους για να επαναφέρει τον σύλλογο στη σωστή κατεύθυνση, με τους «Κύκνους» να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τη διακεκαυμένη ζώνη.

Εκτός όμως από τον Πογιέτ, τις τελευταίες ώρες και ο τεχνικός της Εθνικής Χιλής, Χόρχε Σαμπάολι φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη σχετική λίστα για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μονκ.

Επίσης ονόματα όπως αυτά των Μαρσέλο Μπιέλσα, Ουνάι Έμερι, Ρομπέρτο Ντι Ματέο, Ράιαν Γκιγκς και Ντένις Μπέργκαμπ έχουν συνδεθεί με το τιμόνι των «Κύκνων».

Keywords
Τυχαία Θέματα