Ετοίμασε και το plan b

Οι Φερνάντο Καβενάγκι και Γιώργος Εφραίμ ακολούθησαν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και οι πιθανότητες να προλάβουν το σαββατιάτικο ντέρμπι με την Ανόρθωση μειώθηκαν. Η αυριανή προπόνηση θα διαφωτίσει σε καλύτερο βαθμό τα δεδομένα, αλλά σε ενδεχόμενο που απουσιάσουν για 4η συνεχόμενη ημέρα τότε τα πάντα θα δυσκολέψουν.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια σαφώς και θα περιμένει τις αξιόπιστες λύσεις των προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών, ωστόσο για να μην βρεθεί εξ απροόπτου ετοίμασε το εναλλακτικό πλάνο, το οποίο δοκιμάζει

στις προπονήσεις.

Με δεδομένο, όμως, ότι θα απουσιάσει σίγουρα ο Ντε Βινσέντι που θα έδινε λύσεις, ο Γεωργιανός τεχνικός αναμένεται να επιστρατεύσει τους Πιατκόφσκι και Στίλιτς αλλά και τον αρχηγό Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη.

Όλα αυτά βέβαια θα ανατραπούν από τη στιγμή που οι Καβενάγκι και Εφραίμ προπονηθούν κανονικά και τεθούν στη διάθεση του κ. Κετσπάγια. Η απουσία του «Ντεβι» πρέπει να αναπληρωθεί έτσι και αλλιώς με το Βόσνιο να ετοιμάζεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και να δώσει τις λύσεις στο δημιουργικό κομμάτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα