Πωλήθηκαν 40 χιλιάδες λίρες τα παπούτσια του Τζέραρντ

Στα ύψη «εκτοξεύθηκε» η τιμή των παπουτσιών που φορούσε ο Στίβεν Τζέραρντ στο τελευταίο και αποχαιρετιστήριο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ, την ομάδα με την οποία σφράγισε ολόκληρη την καριέρα του και ταυτόχρονα σφράγισε και τη δική της εποχή. Ήταν το 710ο ματς που αγωνιζόταν με την κόκκινη φανέλα, ηττήθηκε 6-1 από την Στόουκ Σίτι στο «Μπριτάνια» και πέτυχε το μοναδικό γκολ, που ήταν και το τελευταίο του με τη Λίβερπουλ.

Τα παπούτσια εκείνου του αγώνα, υπογεγραμμένα από τον ίδιο τον τότε αρχηγό της ομάδας, δημοπρατήθηκαν

στο E-bay για φιλανθρωπικούς σκοπούς, σε μια κίνηση που διοργάνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός του Λίβερπουλ και το ποσό ανήλθε στις 40.200 λίρες, οι οποίες θα διατεθούν στον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης του Ερυθρού Σταυρού.

Στο εσωτερικό του παπουτσιού έχει γραφτεί και η φράση: «Φεύγεις σαν θρύλος, θα επιστρέψεις σαν ήρωας. Η πόλη του Λίβερπουλ θα είναι πάντα μαζί σου. Δεν θα περπατήσεις ποτέ μόνος»!

Η αθλητική εταιρεία των παπουτσιών έχει φτιάξει άλλα 16 όμοια ζευγάρια, τα οποία ήδη, λόγω του περιορισμένου αριθμού, έχουν αποκτήσει συλλεκτική αξία κι ας μην περιέχουν μέσα τη συγκεκριμένη αποχαιρετιστήρια φράση.

Keywords
Τυχαία Θέματα