Εθνικός: Ψάχνει το τρίποντο... παραμονής!

Τη νίκη, με την οποία θα ξεμπερδεύει σε μεγάλο βαθμό με την υπόθεση παραμονή, θα ψάξει σήμερα στις 16:00 η ομάδα του Εθνικού Άχνας κόντρα στην ΑΕΛ.

Για να γίνει αυτό, όμως, θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του Απόστολου Μακρίδη να δείξουν το πάθος και τη θέλησή τους για να το πετύχουν. Όπως έκαναν δηλαδή και στον αγώνα του δευτέρου γύρου, όταν κέρδισαν 4-2 την ομάδα της Λεμεσού στο Δασάκι. Σε εκείνον τον δραματικό αγώνα η προσφυγική ομάδα ήταν πίσω στο σκορ με 0-2 και με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο πήρε μια σπουδαία νίκη.Στο

αγωνιστικό κομμάτι, πέραν από τις δυσκολίες του αγώνα, ο τεχνικός της προσφυγικής ομάδας έχει να αντιμετωπίσει και ένα βουνό αγωνιστικών προβλημάτων. Έξι ποδοσφαιριστές βρίσκονται εκτός πλάνων του Κυπρίου τεχνικού, ο οποίος ψάχνει τις καλύτερες λύσεις. Εκτός πλάνων βρίσκονται οι Ταλ, Πογιατζής, Φραγκέσκου, Βάλντο, Έβερτον και Πινσέλι, με τον τελευταίο πάντως να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον σημερινό σημαντικό αγώνα. Ζουνίνιο και Γιαγκουδάκης διεκδικούν τις θέσεις του τιμωρημένου Βάλντο και του τραυματία Έβερτον.

Keywords
Τυχαία Θέματα