Εθνικός: Να αρχίσει το μάζεμα βαθμών

Κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές θα βρεθεί αντιμέτωπος ο Εθνικός Άχνας αφού θα τα πει την Κυριακή με τη Νέα Σαλαμίνα. Οι «ερυθρόλευκοι» αυτή τη στιγμή τρέχουν το καλύτερο σερί πρωταθλήματος στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές μετρώντας μόνο νίκες. Όπως και να έχουν τα πράγματα οι ποδοσφαιριστές της προσφυγικής ομάδας έχουν ενώπιων τους μεγάλη πρόκληση αφού θα προσπαθήσουν να σπάσουν το αήττητο της ομάδας του Ντε Γιόνγκε και παράλληλα να επιστρέψουν στις νίκες

μετά από αρκετό καιρό. Η τελευταία νίκη για τον Εθνικό Άχνας ήταν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής κόντρα στην Αγία Νάπα, στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Από τότε ακολούθησαν 8 παιχνίδια για τον Εθνικό μετρώντας έξι ήττες και δυο ισοπαλίες. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η ομάδα του Ντανίλο Ντόνσιτς να βρεθεί στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος με 9 βαθμούς μπαίνοντας από νωρίς σε περιπέτειες. Βέβαια δρόμος υπάρχει αρκετός και ο Σέρβος τεχνικός προσπαθεί μέσω των προπονήσεων να ανυψώσει το ηθικό των παικτών και παράλληλα να περάσει τη δική του φιλοσοφία και τρόπο παιχνιδιού.

Αυτός ο τρόπος παιχνιδιού φάνηκε και στο ντέρμπι με την ΑΕΛ ωστόσο και πάλι χρειάζεται δουλειά κυρίως στην μεσοεπιθετική γραμμή. Λείπει από την ομάδα το οργανωτικό παιχνίδι και είναι κάτι που προσπαθεί να λύσει ο νέος τεχνικός της ομάδας. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπάρχουν και ιδιαίτερα προβλήματα αφού θα λείψει μόνο ο Ιάκομπ ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα