Εθνικός Άχνας: Έντονα τα παράπονα, όμως κοιτάζουν Δόξα

Αν έρθει πρόταση για Ζελάγια και Κατσιαράβα, θα το συζητήσουν .

Έντονα είναι τα παράπονα που εκφράζουν στον Εθνικό Άχνας για τη διαιτησία στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με την Ομόνοια. Ουσιαστικά τα παράπονα εστιάζονται κυρίως στη φάση που δέχθηκε το γκολ ο Εθνικός, αφού προηγήθηκε χέρι του Σοϊλέδη. Υποστηρίζουν ότι, εάν δινόταν η ξεκάθαρη παράβαση, τώρα θα πανηγύριζαν την πρόκριση στα προημιτελικά. Στον Εθνικό θέλουν να έχουν ίση μεταχείριση, αφού θεωρούν ότι στη φετινή σεζόν υπήρχαν παιχνίδια που δεν την είχαν.

Η

προσοχή στη Δόξα

Όπως και να έχουν τα δεδομένα, στον Εθνικό αφήνουν πίσω τον αγώνα κυπέλλου με την Ομόνοια και επικεντρώνονται στο πρωτάθλημα. Η προσοχή στρέφεται στον αγώνα της Δευτέρας με τη Δόξα. Με νίκη πλέον θα μπορούν να ελπίζουν ότι μπορούν να κάνουν την υπέρβαση, για να διεκδικήσουν μια θέση στην εξάδα. Αλλωστε, η διαφορά από τον έκτο στη βαθμολογία Ερμή είναι στους τέσσερεις βαθμούς. Το πρώτο, όμως, που θέλουν είναι να ξεφύγουν και άλλο από τα χαμηλά στρώματα.

Η πόρτα είναι ανοιχτή

Πολλά ακούγονται για τους Κατσιαράβα και Ζελάγια όμως επί του παρόντος στον Εθνικό δεν έχουν δεχθεί καμία επίσημη πρόταση. Όμως σε περίπτωση που υπάρξει και αν βεβαίως είναι δελεαστική τότε θα το συζητήσουν. Το σίγουρο είναι ότι η «πόρτα» είναι ανοιχτή για τους ενδιαφερομένους.

Keywords
Τυχαία Θέματα