Εθνικός Άχνας: Νίκη μετά από δυο μήνες

Το Σάββατο ο Εθνικός Άχνας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και συμπληρώνει δύο μήνες και δυο μέρες χωρίς νίκη.

Η τελευταία φορά που κέρδισε η προσφυγική ομάδα ήταν στις 19 Σεπτεμβρίου, στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Αγία Νάπα με 2-0. Από τότε και σε έξι αναμετρήσεις γνώρισε πέντε ήττες (από Απόλλωνα, Πάφο Fc, ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ και Άρη), ενώ έφερε και μια ισοπαλία απέναντι στον Έρμη.

Το χειρότερο

για την ομάδα του Μπόρτζεφ Τζούρεφ είναι πως σ’ αυτές τις έξι αναμετρήσεις πέτυχε πέντε τέρματα, ενώ δέχθηκε 19. Τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα, γεγονός που προβληματίζει την τεχνική ηγεσία, ενόψει του Σαββατιάτικου ντέρμπι. Όλοι στην ομάδα αντιλαμβάνονται τη σημασία του αγώνα. Η νίκη είναι ο μοναδικός στόχος για την προσφυγική ομάδα, η οποία ψάχνει εδώ και κάποιες αγωνιστικές τη δική της αντεπίθεση.

Η βαθμολογική της θέση δεν της επιτρέπει να έχει άλλες απώλειες, αφού και η αντίπαλός της είναι στην ίδια θέση. Μια πιθανή νίκη θα φέρει στην ομάδα της Άχνας άλλον αέρα, αυτόν της αισιοδοξίας για τη συνέχεια και σίγουρα θα μπορεί με πιο καθαρό μυαλό να κάνει τα επόμενά της βήματα. Παρά το καλό της ξεκίνημα, με δυο νίκες στις τέσσερεις πρώτες αγωνιστικές, η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη για την ομάδα του Εθνικού και η διοίκηση της ομάδας ήδη έκανε τις απαραίτητες συστάσεις. Δεν τίθεται θέμα τεχνικής ηγεσίας, ωστόσο οι επόμενοι αγώνες θα είναι κριτήριο για όλους στην ομάδα του Εθνικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα