Ερμής: Σιγουριά για τη νίκη

Ο Ερμής αγνοεί τη νίκη για περισσότερο από δυο μήνες, αφού, μετά τους τρείς βαθμούς που πήρε στην 3η αγωνιστική κόντρα στην Ένωση, δεν μπόρεσε να πράξει κάτι ανάλογο στις επόμενες εφτά αγωνιστικές.
Στο στρατόπεδο της ομάδας ευελπιστούν ότι η διακοπή του πρωταθλήματος θα λειτουργήσει ευεργετικά και θα επιστρέψει στις νίκες, ξεκολλώντας από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Πάντως ο ισχυρός άνδρας του Ερμή Λούκας Φανιέρος, σε χθεσινές δηλώσεις στην ιστοσελίδα «Sigmalive», παρουσιάστηκε σίγουρος για τη νίκη. «Με όλο τον σεβασμό προς το φιλαράκι μου Κώστα Χριστοδούλου,

θα φύγει με άδειο καλάθι από το σαββατιάτικο παιγνίδι. Άκουσα τις δηλώσεις του και δικαιούται να είναι αισιόδοξος για την ομάδα του, αλλά θα τον απογοητεύσω επειδή θα κερδίσει ο Ερμής», δήλωσε ο Πρόεδρος της ομάδας.
Με τη σειρά του ο τεχνικός του Ερμή Νίκος Παναγιώτου, μιλώντας στο «Ράδιο Πρώτο», είπε αρχικά ότι η ομάδα πρέπει να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και η νίκη είναι μονόδρομος.

Χωρίς προβλήματα
Ευεργετική ήταν η διακοπή για τους τραυματίες, αφού επέστρεψαν πέντε παίκτες τους οποίους ο Παναγιώτου θα έχει στη διάθεσή του. Έτσι ο Κύπριος τεχνικός έχει όλους τους ποδοσφαιριστές σε καλή κατάσταση, με στόχο να κερδίσει τη Δόξα και να πετύχει και την πρώτη του νίκη μετά την επιστροφή του στην ομάδα

Μετά από διακοπή η μοναδική νίκη
Το γεγονός ότι υπήρξε διακοπή στο πρωτάθλημα έδωσε το δικαίωμα στον προπονητή της ομάδας να δουλέψει και να βελτιώσει τις αδυναμίες. Εάν θα βοηθήσει θα φανεί στην πράξη, όμως ο Ερμής έχει πετύχει τη μοναδική του νίκη στο πρωτάθλημα μετά από διακοπή του πρωταθλήματος. Στην 3η αγωνιστική ο Ερμής φιλοξένησε την Ένωση και κέρδισε 2-1.

Keywords
Τυχαία Θέματα