Εθνική: Τελευταία προπόνηση στο Βελιγράδι (βίντεο)

Στιγμιότυπο από τη σημερινή προπόνηση. Περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook.
------------------------------

Την τελευταία της προπόνηση στο Βελιγράδι πραγματοποίησε η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών. Την Τρίτη το πρωί η αποστολή της ομάδας μας θα μεταβεί οδικώς στο Ζλάτιμπορ, εκεί όπου θα καταλύσει ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με την Εθνική Σερβίας στο Ούσιτζε.

Η

προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν κανονικά, πλην του Δημήτρη Χριστοφή ο οποίος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και στην τελευταία προπόνηση, την Τρίτη στις 20:30 στο Ούσιτζε θα ξεκαθαρίσει αν μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές δείχνουν μεγάλη διάθεση στις προπονήσεις και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς την οποία θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Α. Γιωργαλλίδης, Κ. Παναγή, Ν. Μιχαήλ, Κ. Χριστοφόρου, Μ. Στυλιανού, Γ. Βασιλείου, Α. Αγγελή, Κ. Λαϊφης, Γ. Μερκής, Μ. Αντωνιάδης, Η. Χαραλάμπους, Ν. Αλεξάνδρου, Μ. Νικολάου, Χ. Κυριάκου, Γ. Οικονομίδης, Κ. Αρτυματάς, Β. Λαμπάν, Ν. Εγγλέζου, Κ. Χαραλαμπίδης, Δ. Χριστοφή, Στ. Αλωνεύτης, Α. Μακρής, και Π. Σωτηρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα