Εθνική Γαλλίας: Το απίστευτο πριμ εάν κατακτήσει το Euro

Είναι κοινά αποδεκτό, ότι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο οι ...αριθμοί που σχετίζονται με τις απολαβές των παικτών αγγίζουν τα όρια της πρόκλησης.

Αν δε, αναλογισθούμε την τεράστια απόσταση που έχει δημιουργηθεί στην οικονομικο-κοινωνική διαστρωμάτωση σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, τότε με βεβαιότητα μπορούμε να συμπεράνουμε το άδικο και το προκλητικό.

Σε δέκα ημέρες αρχίζει στα γήπεδα της Γαλλίας το EURO 2016, και οι παίκτες των 24 εθνικών ομάδων, θα παίξουν, εκτός από την φανέλα, και για πολλές χιλιάδες ευρώ, μιας και κάθε εθνική ομοσπονδία που ...σέβεται τον εαυτό της, θεσπίζει οικονομικά κίνητρα για τους ποδοσφαιριστές.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκρε, ανακοίνωσε σήμερα στους παίκτες του Ντιντιέ Ντεσάμπ ότι, σε περίπτωση κατάκτησης του τροπαίου, θα εισπράξει έκαστος από 300.000 ευρώ!

«Συνάντησα τους επικεφαλής (σ.σ. Ούγκο Γιορίς και Μπλεζ Ματουϊντί) και τους ανακοίνωσα τα πριμ. Σε περίπτωση κατάκτησης του τροπαίου θα πάρουν από 300.000 ευρώ. Και, πιστέψτε με, θέλω να τους πληρώσω!»... δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γάλλος παράγοντας που επισκέφθηκε τους «τρικολόρ» στην Αυστρία, όπου προετοιμάζονται ενόψει της πρεμιέρας με την Ρουμανία, την μεθεπόμενη Παρασκευή 10 Ιουνίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, εφ΄όσον οι «πετεινοί» χάσουν στον τελικό, το ποσό που θα εισπράξουν ανέρχεται σε 250.000 ευρώ, έαν αποκλεισθούν στον ημιτελικό θα γίνουν πλουσιότεροι κατά 210.000 ευρώ και σε περίπτωση αποκλεισμού στα προημιτελικά, θα πάρουν από 165.000 ευρώ. Μικρή η ζημιά...!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα