«Έσβησε» από εργατικό ατύχημα 53χρονος βιοπαλαιστής

Υπέκυψε στα τραύματά του 53χρονος βιοπαλαιστής από την Πάφο. Ο άτυχος 53χρονος, νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου από τις 13 Δεκεμβρίου.

Ο 53χρονος πραγματοποιούσε οικοδομικές εργασίες στο Δημόσιο Γηροκομείο Πάφου όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε την ισορροπία του και έπεσε από σκαλωσιά ύψους 2 περίπου μέτρων.

Από την πτώση έφερε κτυπήματα σε σπονδυλική στήλη και κεφάλι. Το περασμένο Σάββατο, 1 μήνα μετά το ατύχημα υπέκυψε στα τραύματά του.

Την ερχόμενη Τετάρτη, ο ιατροδικαστής

Νικόλας Χαραλάμπους θα διενεργήσει τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του.

Σύμφωνα με τον λειτουργό του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας Πάφου Γιώργο Κατσονούρη οι συνθήκες κάτω υπό τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα βρίσκονται υπό διερεύνηση από την ημέρα που έγινε. Ο κ. Κατσονούρης σημείωσε πως εξετάζονται όλες οι παράμετροι του ατυχήματος, και σε επίπεδο ποινικών ευθυνών, σύμφωνα με τις αρμοδιότητες που δίνει στο Γραφείο Επιθεώρησης Εργασίας η σχετική νομοθεσία.

Σημειώνεται πως ο 53χρονος είναι σύζυγος μέλους της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου. Η κηδεία του θα τελεστεί την Τετάρτη στις 14:00 στην εκκλησία της Αγίας Αναστασίας της κοινότητας Κοιλίνιας.

Τη λύπη του και τα θερμά του συλλυπητήρια εξέφρασε προς τους οικείους του 53χρονου ο Πρόεδρος της κοινοτικής αρχής Κοιλίνιας Θεόδωρος Αντωνιάδης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα