Ερμής: Να κάνει το καθήκον του

Μπορεί να λέγεται και από επίσημα χείλη στον Ερμή, ότι ο στόχος της εξάδας έχει σχεδόν χαθεί, κάτι που φανέρωσε και η κίνηση αποδέσμευσης των Ντα Σίλβα και Νουρεντινόφσκι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα της Αραδίππου θα υψώσει «λευκή σημαία» στα εναπομείναντα παιχνίδια της.

Άλλωστε, βαθμολογικά έχει κάποιες ελπίδες. Σήμερα πραγματοποιεί δύσκολη έξοδο στο «Παφιακό» για να αντιμετωπίσει την ΑΕΖ, η οποία θα παίξει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για αποφυγή του υποβιβασμού και ασφαλώς ο βαθμός δυσκολίας του

παιχνιδιού θα είναι πολύ μεγάλος. Στόχος του Ερμή θα είναι να επιστρέψει στις επιτυχίες, έπειτα από έναν μήνα. Η τελευταία νίκη των «φτεροπόδαρων» ήταν στις 15 Ιανουαρίου σε βάρος της Καρμιώτισσας.

Πλάνο με αλλαγές

Η τεχνική ηγεσία του Ερμή, τόσο για το σημερινό παιχνίδι όσο και στα επόμενα, αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές, καθώς έχει αποφασιστεί να δοθούν ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Απώτερος στόχος είναι να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να διαφανεί ποιοι απ’ αυτούς μπορούν να αποτελέσουν μέρος του βασικού κορμού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Παίκτες όπως οι Λίλλης, Κέζος, Αλεξίου, Αντωνίου και Ψάλτης έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και αναμένεται να ενσωματωθούν περισσότερο στην ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος από τον προπονητή του Ερμή Κάρλος Κορμπεράν. Επιπρόσθετα, κάτω από τα δοκάρια θα συνεχίσει ο Στυλιανού, ενώ θέση στην κορυφή της επίθεσης από εδώ και πέρα θα έχει ο Μασίνουα, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι είναι και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μέχρι στιγμής, με πέντε τέρματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα