Ερμής: Για το πρώτο διπλό!

Αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια στους έξι εναπομείναντες αγώνες προκειμένου να αποφύγουν την τελευταία θέση του ομίλου και κατ’ επέκταση να τερματίσουν όσο το δυνατό ψηλότερα, παρουσιάζονται άπαντες στον Ερμή.

Το τρένο της Ευρώπης … σφύριξε οριστικά, όμως, δεν συνεπάγεται και με αγωνιστική αδιαφορία. Η απώλεια του άγχους και της πίεσης ενδεχομένως να βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές να πραγματοποιήσουν καλύτερες εμφανίσεις μέχρι το τέλος της περιόδου.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, τα επόμενα παιγνίδια θα κρίνουν το μέλλον τόσο των ποδοσφαιριστών όσο και της τεχνικής

ηγεσίας στην ομάδα.

Ενόψει του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, προκύπτει ακόμα ένα κίνητρο στον Ερμή. Μετά την επιτυχία της Ανόρθωσης στο Τσίρειο, έμεινε η μοναδική ομάδα του πρώτου ομίλου χωρίς εκτός έδρας νίκη. Σε σύνολο έξι αγώνων, μετρά πέντε ήττες και μια ισοπαλία, απέναντι στην ΑΕΚ. Ως εκ τούτου, θα επιχειρήσει να καταρρίψει το αρνητικό στατιστικό και να επαναλάβει ότι και πέρυσι. Να κερδίσει τους «γαλαζοκίτρινους» μέσα στο γήπεδο τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα