Ερμής: Για μεγάλα πράγματα!

Τεράστια νίκη από όλες τις απόψεις πέτυχε απόψε ο Ερμής. Οι φτεροπόδαροι κέρδισαν μετά από ανατροπή τον ΑΠΟΕΛ και παράλληλα υποχρέωσαν τον αντίπαλο τους, στην πρώτη του φετινή ήττα στο πρωτάθλημα.

Οι ποδοσφαιριστές του Νικόδημου Παπαβασιλείου έδειξαν χαρακτήρα και πανηγύρισαν μια σπουδαία επιτυχία. Το γρήγορο τέρμα του ΑΠΟΕΛ δεν επηρέασε την ομάδα της Αραδίππου. Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να είχε παθητικό ρόλο, όμως, ανασυντάχθηκε στην ανάπαυλα

και επέστρεψε με … άγριες διαθέσεις.

Χτύπησε στην αρχή και στο τέλος του δευτέρου ημιχρόνου και πανηγύρισε τη μεγαλύτερη φετινή του νίκη. Οι τρεις βαθμοί εδραίωσαν τον Ερμή στην 3η θέση και πλέον δικαιούται να ονειρεύεται … Ευρώπη. Η διαφορά από την κορυφή μειώθηκε στους πέντε βαθμούς και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τις διαθέσεις του Προέδρου. Ο Λούκας Φανιέρος θα ενισχύσει την ομάδα με ακόμα τέσσερις ποιοτικούς ποδοσφαιριστές προκειμένου οι φτεροπόδαροι να τερματίσουν όσο πιο ψηλά μπορούν.

Λίρα εκατό!Θα ήταν παράλειψη μας να μην αναφερθούμε στον Ονίλο. Ο πρωταγωνιστής του αποψινού αγώνα αλλά και της πορείας του Ερμή στις 14 πρώτες αγωνιστικές αποδεικνύεται λίρα εκατό. Ο Αφρικανός επιθετικός σκόραρε 10 τέρματα, φιγουράρει στην πρώτη θέση του σχετικού πίνακα και το σημαντικότερο οδηγεί εκ του ασφαλούς τον Ερμή προς το στόχο του.

Keywords
Τυχαία Θέματα