Έριξε τη… βόμβα η Σίτι!

Οι «πολίτες» κατέθεσαν μια εξωπραγματική προσφορά στη Λίβερπουλ για τον Ραχίμ Στέρλινγκ και η… μπάλα είναι στην πλευρά των «reds»!

Από την Τρίτη ήταν γνωστό ότι η Μάντσεστερ Σίτι είναι διατεθειμένη να προσφέρει… γη και ύδωρ για να κάνει δικό της τον Ραχίμ Στέρλινγκ και μια ημέρα αργότερα οι «πολίτες» έριξαν νέα «βόμβα». Όπως αναμενόταν η Σίτι κατέθεσε πρόταση ύψους 56 εκατομμυρίων ευρώ στη Λίβερπουλ για

τον Άγγλο χαφ-εξτρέμ και πλέον η… μπάλα βρίσκεται στην πλευρά των «reds» που καλούνται να αποφασίσουν αν θα παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή.

Το ποσό είναι εξωπραγματικό με δεδομένο ότι ο Στέρλινγκ δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να κατακτήσει κάτι στην καριέρα του με τη Λίβερπουλ, ωστόσο οι άνθρωποι της Σίτι πιστεύουν στις δυνατότητές του και το εκφράζουν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο.

Ο ποδοσφαιριστής είναι δεδομένο πως θέλει να φύγει από το «Άνφιλντ» και πρόσφατα απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου που του έγινε από τη Λίβερπουλ, με συνέπεια να χαλάσουν οι σχέσεις των δυο πλευρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα