Έρχονται οι online κρατήσεις για πολιτικούς γάμους στην Πάφο

Υπέγραψε το πρωί με την εταιρεία Lasirata Ltd ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος, τα συμβόλαια για την εγκατάσταση και λειτουργία του νέου πρωτοποριακού συστήματος BookYour Wedding Day.com, μέσω του οποίου μελλόνυμφοι από όλο τον κόσμο θα μπορούν εύκολα και γρήγορα να κάνουν τις κρατήσεις τους, αποφεύγοντας έτσι τις χρονοβόρες διαδικασίες, τις λίστες αναμονής και την συνεπαγόμενη ταλαιπωρία.

Μιλώντας κατά την υπογραφή των συμβολαίων, ο κ. Φαίδωνος τόνισε

ότι ο Δήμος Πάφου στηρίζει κάθε καινοτόμα πρωτοβουλία που εκσυγχρονίζει το Δήμο, προωθεί τις νέες τεχνολογίες και συμβάλλει στην άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών.

Η πλατφόρμα που εγκαθιστούμε, σημείωσε ο Δήμαρχος Πάφου, θα συμβάλλει αποφασιστικά στη μείωση της γραφειοκρατίας, στη βελτίωση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών, στην αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος, στην προώθηση της επισκεψιμότητας και στην αύξηση των εσόδων του Δήμου από τη σημαντική αυτή δραστηριότητα.

Από την πλευρά της, η δημιουργός του συστήματος και εκτελεστική διευθύντρια της εταιρείας Μαρία Ευρυπίδου τόνισε ότι η καινοτόμα πλατφόρμα BookYourWeddingDay.com είναι η πρώτη και μοναδική σε ολόκληρο τον κόσμο και απέσπασε μεγάλα βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Μέσω της πλατφόρμας, επεσήμανε η κ. Ευριπίδου, η διαθεσιμότητα των χώρων γαμήλιων τελετών και των ξενοδοχείων εμφανίζεται στους χρήστες σε πραγματικό χρόνο, δίνοντάς τους παράλληλα τη δυνατότητα να κάνουν την κράτηση τους εύκολα και γρήγορα.

Επιπρόσθετα, σημείωσε, η πλατφόρμα μπορεί να αξιοποιηθεί για την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών και την ανάλογη προσαρμογή της στρατηγικής, αφού προσφέρει τη δυνατότητα για πρώτη φορά να λαμβάνονται σημαντικές πληροφορίες και στατιστικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα