Έρχεται (κι άλλη) σκόνη στην ατμόσφαιρα

Ασταθής αέρια μάζα αναμένεται να επηρεάσει την περιοχή. Την Πέμπτη και την Παρασκευή στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται και σκόνη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, κυρίως από μέσες νεφώσεις και δεν αποκλείεται να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 μποφόρ και τοπικά μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα υπόλοιπα

παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές, ενώ το απόγευμα αναμένονται και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, αρχικά ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και αργότερα στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και στους 22 βαθμούς τα ψηλότερα ορεινά.

Tο βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και δεν αποκλείεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι, γενικά μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές, ενώ τις ώρες του απογεύματος αναμένονται και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε περιοχή καταιγίδας πιθανό να πέσει και χαλάζι.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις ώρες του απογεύματος θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα το τριήμερο, που είναι γύρω στους 2 βαθμούς κάτω από τα κανονικά εποχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα