Επ.Λιλλήκα: Εκκωφαντική σιωπή Αναστασιάδη για πρακτικά Άιντε

Σε ανακοίνωση Τύπου, το επιτελείο Γιώργου Λιλλήκα αναφέρθηκε στα πρακτικά Άιντε και τόνισε ότι είναι η τρίτη μέρα που πέρασε μετά την τεκμηρίωση μέσω των πρακτικών της συνάντησης Αναστασιάδη - Άιντε αλλά δεν έτυχε σχολιασμού από το επιτελείο του Προέδρου.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

Τώρα που τα πρακτικά καταδεικνύουν ότι ο Νίκος Αναστασιάδης παραδέχεται ότι έδωσε τα πάντα, επιλέγουν να θάψουν το

θέμα και να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη.

Είναι η τρίτη μέρα που πέρασε μετά την τεκμηρίωση μέσω των πρακτικών της συνάντησης Αναστασιάδη - Άιντε, ότι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας έδωσε τα πάντα στην εσωτερική πτυχή του κυπριακού, αλλά η σιωπή του λαλίστατου κατά τα άλλα επιτελείου του Νίκου Αναστασιάδη είναι εκκωφαντική.

Σε άλλες περιπτώσεις θα έσπευδαν να διαψεύσουν ή να ανασκευάσουν, ενώ τώρα που τα πρακτικά καταδεικνύουν ότι ο Νίκος Αναστασιάδης παραδέχεται ότι έδωσε τα πάντα, επιλέγουν να θάψουν το θέμα και να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη.

Αναμένουμε έστω και τώρα, ο Νίκος Αναστασιάδης ή οι εκπρόσωποί του να μας ξεκαθαρίσουν τι προσβλέπουν όταν επιμένουν στην επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που έμειναν και τι ακριβώς έμεινε ακόμα να δώσουν σε ένα διάλογο, όταν με τον πλέον επίσημο τρόπο έχουν παραδεχθεί ότι έδωσαν τα πάντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα