Επίβλεψη και συντήρηση του σταδίου "Αμμόχωστος"

Το Σωματείο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου ανακοίνωσε την ανάθεση της επίβλεψης της συντήρησης του χορτοτάπητα του Σταδίου «Αμμόχωστος - Επιστροφή», καθώς και των βοηθητικών γηπέδων στο Προπονητικό Κέντρο της ομάδας στο Μενεού, στον Γεωπόνο Σάκη Καζαμία –Αστικό Πράσινο Λτδ .

Ο κ. Καζαμίας είναι απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής του University of Tennessee, USA με εξειδίκευση στους χορτοτάπητες γηπέδων ποδοσφαίρου και γηπέδων γκολφ.

Έχει πέραν των 20 χρόνων εμπειρία στην κατασκευή γηπέδων, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Διατέλεσε σύμβουλος Γεωπόνος σε αρκετά Σωματεία και Δημοσίους Οργανισμούς. Είναι εγγραμμένος Γεωπόνος στο Συμβούλιο Εγγραφής Γεωπόνων Κύπρου και Μέλος της Παγκύπριας Ένωσης Γεωπόνων .

Ο κ. Καζαμίας αναλαμβάνει από την 1η Μαΐου την εποπτεία και καθοδήγηση των συνεργείων συντήρησης των γηπέδων. Επίσης ο κ. Καζαμίας έχει αναλάβει την εκπόνηση μελέτης για την ανακατασκευή του κυρίως γηπέδου του Σταδίου «Αμμόχωστος – Επιστροφή», με νέα υλικά και μεθοδολογία, που ακολουθούν τα σύγχρονα γήπεδα της Ευρώπης.

Keywords
Τυχαία Θέματα