Επιβάλλεται να πετύχουμε το απόλυτο

Διανύουμε διήμερο ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τις Κυπριακές ομάδες οι οποίες καλούνται στους επαναληπτικούς να επικυρώσουν την πρόκριση τους στους γ’ προκριματικούς ομίλους του Τσάμπιονς και του Γιουρόπα Λιγκ.

Απόψε αγωνίζεται ο Πρωταθλητής ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Ντουντελάνζ στο Λουβεμβούργο για τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και αύριο ο Απόλλωνας με την Ζάρια στη Μολδαβία, η ΑΕΛ απέναντι στην Προγκρέ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και η ΑΕΚ

με αντίπαλο την Κόρκ Σίτι στην «ΑΕΚ Αρένα» για το Γιουρόπα Λιγκ.

Και οι τέσσερεις ομάδες που μας εκπροσωπούν στα ευρωπαϊκά κύπελλα επιβάλλεται να επικυρώσουν τα εισιτήρια τους για την επόμενη φάση με δεύτερες νίκες απέναντι στους αντιπάλους.

Το επιβάλλει η αναγκαιότητα για την κατάκτηση βαθμών η οποία θα προστεθεί στον συντελεστή της Κύπρου, η βελτίωση του οποίου, μακροπρόθεσμα, θα λειτουργήσει προς όφελος των ίδιων των ομάδων.

Στους πρώτους αγώνες αποδείχθηκε με εμφαντικό τρόπο πως οι ομάδες μας υπερτερούν των αντιπάλων τους, επομένως δεν υπάρχουν ελαφρυντικά για οτιδήποτε λιγότερο από τέσσερις νίκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα