Λιλλήκας: Στο πουθενά η συνάντηση με ΑΚΕΛ

«Στο πουθένα» ήταν η απάντηση του Προέδρου της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργου Λιλλήκα ερωτηθείς για το πού βρίσκεται η διαδικασία για νέα συνάντηση με το ΑΚΕΛ.

Μιλώντας στην Εκπομπή «Όλα στο Φως», ο κ. Λίλλήκας είπε πως η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε από δική του πρωτοβουλία και αρχικά συμφωνήθηκε ότι θα υπάρξει μια δεύτερη μετά το Κρανς Μοντανά. «Εμένα μου προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι ενώ φύγαμε για την Ελβετία, ηγετικά στελέχη του ΑΚΕΛ

δήλωναν ότι αποκλείεται η στήριξη Γιώργου Λιλλήκα», είπε, προσθέτοντας «Εγώ ξέρω πως αν κάνεις ένα διάλογο και λες θα συναντηθούμε, δεν έρχεσαι πριν την επόμενη συνάντηση να προδικάζεις δημόσια το όποιο αποτέλεσμα. Τουλάχιστον εμείς κάναμε την προσπάθεια. Δεν μας ζητήθηκε οποιαδήποτε νέα συνάντηση από πλευράς ΑΚΕΛ».

«Εμείς έχουμε ανοιχτή την πόρτα σε όλες τις δυνάμεις που θέλουν να απαλλαχτούν από τη διακυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη», είπε.

Μεταξύ άλλων, είπε πως μετά την πρώτη Διάσκεψη, ο Αναστασιάδης δεν εκτίμησε σωστά την τουρκική στρατηγική και τακτική, δέχτηκε να παίξει μέσα στα πλαίσια τα οποία έθεσε η ίδια, δεν ανέγνωσε σωστά το αποτέλεσμα της Γενεύης και παρόλο που είδε την επιμονή της Άγκυρας για τις εγγυήσεις και τις 4 ελευθερίες, πήγε στο Κρανς Μοντανά. «Ήταν καταδικασμένη εξαρχής αυτή η διαδικασία».

Κληθείς επίσης να σχολιάσει δημοσίευμα του Sigmalive αναφορικά με την επικείμενη συνάντηση Νικόλα Παπαδόπουλου με την Πλατφόρμα Πολιτών, όπου συμμετέχουν πρώην στελέχη της Συμμαχίας Πολιτών, είπε «Διερωτώμαι γιατί άργησε τόσο να γίνει αυτή η συνάντηση. Για εμένα ήταν μια παρένθεση που έκλεισε ήδη προ καιρού».

Διάβαστε επίσης: Συνάντηση Νικόλα - Πλατφόρμας Πολιτών για Προεδρικές

Keywords
Τυχαία Θέματα