Επίθεση στο πούλμαν της Γιουνάιτεντ (φωτος)

Η αναμέτρηση μεταξύ της Γουέστ Χαμ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αρχίσει με καθυστέρηση 45 λεπτών, ύστερα από την επίθεση των οπαδών των γηπεδούχων στο πούλμαν των "Κόκκινων Διαβόλων".

Περίπου μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ της Γουέστ Χαμ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το πρωτάθλημα της Premier League, η κατάσταση έξω από το "Άπτον Παρκ" ξέφυγε από τον έλεγχο. Μερίδα οπαδών της Γουέστ Χαμ επιτέθηκαν στο πούλμαν των "Κόκκινων Διαβόλων",

ενώ στη συνέχεια υπήρξαν συγκρούσεις και μάχες σώμα με σώμα με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Η καθυστερημένη άφιξη της αποστολής της Γιουνάιτεντ είχε ως αποτέλεσμα η έναρξη του αγώνα να μετατεθεί από τις 21:45 στις 22:30. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη φορά που ματς της Γιουνάιτεντ αρχίζει με καθυστέρηση. Η πρώτη φορά ήταν κόντρα στην Τότεναμ στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" στις 10 Απριλίου.

Κατά την άφιξη της αποστολής, ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνεϊ τόνισε χαρακτηριστικά πως: "Δεν ήταν ωραίο ό,τι συνέβη, αλλά είμαστε εδώ. Επομένως πρέπει να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι".

Η αποψινή αναμέτρηση είναι η τελευταία αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ στο "Άπτον Παρκ", καθώς η ομάδα ύστερα από 112 χρόνια αλλάζει έδρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα